..::Wawa Yusoff::..: ..::Sembang Petang::..

Wednesday, February 4, 2015

..::Sembang Petang::..

Assalamualaikum..

Post ni dibuat secara langsung semasa menunggu si Mirzal pickup. Setiap hari pon mmg aku je yg tunggu dia walaupon secara logik akalnya patut dia yg tunggu aku. Tapi xpe. Bukan hal besar pon. Apa yg aku perasan la kan, aku ni mmg jenis suka menunggu. Bermaksud kat sini bukanlah janji dgn org 5.30 tp aku dah tepacak pukul 3. Tak.

Biasa nya kalau aku punctual, aku xde masalah pon utk menunggu. Nak2 bila kenal dengan mirzal ni. Dia ni dr becinta pon mmg suka dtg lewat 15 minit. Kadang boleh jadi sejam. So mmg xde istilah masa bercinta kemain laju nak jumpa dah kawen jadi malas. Tak. Hehe. Mmg si mirzal ni dari dulu pon suka lambat2.

Korang pulak dengan pasangan mcm mana??? Siapa antara korang yg biasa nya lebih selesa bab tunggu menunggu ni?? Tak kisah la, couple ke, tunang ke atau husband and wife..

Leave a comment :-

Ok. Pen off.
Mirzal dah sampai ✌

No comments: