..::Wawa Yusoff::..: ..::Jangan mencarut sangat boleh tak??::

Monday, January 19, 2015

..::Jangan mencarut sangat boleh tak??::

Assalamualaikum 

Last entry penipuan, [LINK] banyak komen yang aku terima. 
Antara komen2 yang menarik utk aku kongsikan :-




Jujur aku cakap ye, Erda ni, PELIK.

Selain dari komen2 yg aku Publish tu. ade jugak komen SAMPAH yang aku tak publish.
Aku share kat sini, kalau perlu dan sampai waktu aku akan publish.


Tak cukup kat sini, SMS dan Wassap pon penuh dengan maki-makian... tak gamak rasa nya nak print screen kat sini. Terlalu biadap, bahasa yang langsung tidak menggambarkan taraf pendidikan yang ade DEGREE UTM katanya... Sure ramai alumni UTM yang malu nak ngaku 1 batch dengan akak erda ni :p

Soalan Aku...
SIAPA YANG AMIK KERETA SIAPA???

Untuk kak erda, Saya tau akak pembaca setia blog saya sekarang ni,
akak nak saman saya RM 500K kan?
Akak boleh ikhtiarkan. Tapi kan kak, saya letih dah dengan game akak ni.
Sampai kawan saya si Yana tu pun kena maki sekali.
Mirzal bukak mata pagi2 tgk SMS penuh dengan perkataan GAM****, B***, BETI**
Adoii... ngucap2 panjang kami pepagi. hehehehe.

Oklah, mcm ni lah... saya mintak maaf la banyak2 sebab publish kesah kita ni.
Tapi ini semua untuk perhatian dan ingatan bersama kawan2 yg dalam bidang yang sama untuk lebih berhati2. Sudah2 lah tu kak, saya dengan Mirzal pon dah maafkan akak sebab mendatangkan kesusahan buat kami anak beranak untuk beberapa hari, sampai sekarang pon kami masih teringat2. Rindu barangkali. heheheheheehe :D

Memanglah akak kata nak bayar, mintak no akaun yg Mirzal memang dah bagi pon. Tapi akak tak bayar pon. Dengan saya pon akak kata nak bayar, tapi sebab saya dah google nama akak, memang bodoh la saya kalau percaya jugak tentang "bayaran" akak tu. Baik saya selamatkan kereta saya dulu kan...? So, terima kasih atas niat ingin membayar tu.

Apepon.... Terima Kasih kerana memulangkan kereta kami.
Last but not Least,
Akak rajin2 lah google nama sendiri,
Akak sendiri tau "NAMA BAIK" akak yang mana satu yang akak kata saya jatuhkan... 
saya tak jumpa pulak NAMA BAIK tu....

Assalamualaikum

Pengedar Shaklee Sg.Buloh

8 comments:

me220784 said...

kejadahan dan kebodohan apakah itu, bru pandai menulis blog gamaknya, 3 je entry semua pasal ko wawa,...

kalau aku tak tarik repot!

baru dia tahu rasa, tutttt %$%^(*%$#

Masmira Mansor said...

Sabda Nabi s.a.w.:

Tidak sempurna keimanan seseorang daripada kalian, sebelum dia mencintai saudaranya (sesama Muslim) sebagaimana dia mencintai dirinya sendiri. (Hadis riwayat Imam al-Bukhari dalam Shahih al-Bukhari, hadis no: 13)

Hunny Kitty said...

hahahahha...sekian trimas :P

ameris said...

go on wawa...
brani kerana benar, at least iktibar utk org lain dapat penyewa mcm ni.

Hamelia Hamid said...

semoga orang macam tu diberi hikmah oleh Allah swt...

Chekgu Azrine said...

Semoga hakak ni diberi hidayah..

nadiah hanum said...

Kita doakan yg baik2 utk akak ni...kesian!

Fiza Rahman said...

Smoga dia diberi hidayah. Tkut masuk blog dia. Ayat² tu...carutan sesaja.