..::Wawa Yusoff::..: ..::Design, bakat atau kebetulan::..

Wednesday, January 14, 2015

..::Design, bakat atau kebetulan::..


sejak 2 menjak 3 menjak ni, aku x tau kenapa aku kerap terjebak dengan design men'design ni.
kalau blog sendiri jgn kata lah, korang pun tau kan dah berapa kali aku mentukar2.
Pastu dari blog sendiri terjebak pulak ke blog org lain.

ok, kita layan gambar jela hasil kerja yg tak seberapa ni. boleh la untuk ahli kerluarga sendiri.
semua yg aku buat ni biasa nya aku akan siapkan dalam masa sehari.
ikut keadaan kepala aku ketika itu jugak :D :D :D

Ini blog sendiri. Yang lepas2 pun aku buat sendiri. 
Yang paling aku suka cloud header yang pernah aku buat. pinau gak mata nak ngadap masa tu :p


Ini blog ayu. akak aku punya blog. aku buat sekali dengan Background [LINK]

Yang ni pulak opening Blog kakak aku [LINK]
So X pyh nak taip salam sokmo. terus je buat entry.

Ini pulak Watermark Blog aku. Semua pun ade perasan kottt :)
Ni pulak header Blog akak aku ygaku saje2 buat time boring dan jugak background nye sekali.

Yang ini pulak TASK dari mak dan awon bagi suruh design baju anak2 buah untuk birthday boy october 2014. yang ni aku buat dalam 2 jam je kot. Otak tengah segar. Settle design terus PM image untuk printing. Done!


Dari buat header sampailah buat background. Tapi biasa nya yg aku hadap blog kakak2 sendiri je.
Lepas pada tu aku buat watermark pulak, Pastu tejangkit2 lah design t-shirt birthday Elman, Design t-shirt anak buah dan terbaru buat design letterhead untuk Company Mirzal pulak!

Pfftttt.. Permintaan Mirzal baru ni buat letterhead mmg buat aku terkujat jugak.
Sesuka hati dia nak suruh bini dia buat benda yg tak pernah aku buat.
Ku hadap jugak la PC perah idea. Dah tu package pulak tu sekali dengan logo yg aku kena buat.
Aishhhh... ni kena mintak Up sikit Elaun sara hidup Isteri ni... bahahahaha :D



Nak tempah untuk design? Boleh.
sila email : wawayusoff.blog@gmail.com

Pengedar Shaklee Sg.Buloh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...