..::Wawa Yusoff::..: ..::Sembang Kosong al-kesah hujung tahun::..

Thursday, November 20, 2014

..::Sembang Kosong al-kesah hujung tahun::..

Assalamualikum korang!
heheheheheehe 

Bulan november, bulan rezeki. Alhamdulillah... 
Syukur.

Mirzal dan aku menerima bahagian masing2...
haritu pegi melaka, meeting santai shaklee, dapat caratomax RM 97. Siapa nak bagi?
 Nenek shaklee yg bagi. Kak janet .

Dapat merasa the best tandoori and naan kat melaka, shina and husband belanja.
Kael punya double cheesenan ok! Beriye2 dia makan, suka sangat. siap tambah roti naan plain lagi. tp yg plain dia x nak makan, nak yg double cheesenaan saje. bikin malu mommy. dah la org belanja, lagi mau demand 

So, far.. mirzal full support atas ape pun yg aku buat termasuklah kerja - kerja rumah.
 Honestly, dia jenis ringan tulang. Tp dia garang... 
Garang dia garang lagi aku... lalalalala 

"Hujung tahun Musim SKT... Tiba2 terkenang. eh? Tibe2 rindu nak kerja sebelah rumah. eh? Tibe2 rindu kat tempat kerja tu.
 Eh? Eh? Eh? Ahahahahaha!!"

itu status Facebook aku semalam. mmg klu org keje gomen ni SKT la pun yg nak dikesahkan nye. mcm aku dah tak pedulik. SKT je pun. bukan boleh bawak mati. org nak bagi markah berapa, nilai kita mcm mana, nak tunjuk kuasa dia kat kita...... ADA AKU KESAH..??? ada lagi yang lebih besar yang MAHA BERKUASA yang menilai kita dan juga dia. So, CHILL 


Tahun ni tahun gembira, tak perlu nak hadap benda2 merimaskan dalam hidup dan depan mata.

Bahagiakan org lain, Allah akan bahagiakan kita,
Susah kan org lain, akan dapat balasan sepatutnya.

Harini, terlalu rindukan kawan2 lama 
Cik. Zira, Kak Shikin, Kak yati, kak miss, kak ina dan rose yang masing2 pun dah move on dan bahagia seadanya.. dan jugak rindu food tester aku yg 2 org, tukang rasa ape yg aku bawak ke offis. sedap tak sedap dorang kata sedap gak. ahahaha. Mior and Corry, all the best!

Rindu! Rindu! Rindu!


**********************************************************
"Modern Solution to Modern Problem"

Awet muda dan Kekal Muda : VIVIX [LINK]

No comments: