..::Wawa Yusoff::..: ..::Salam Aidiladha::

Tuesday, October 7, 2014

..::Salam Aidiladha::



Tekorban?
Bekorban?
Atau
Dikorbankan??

Korang yg mana? hehehe.
Banyak sangat tragedi aidiladha tahun ni, banyak sangat kemalangan yg meragut nya.
Al-fatihah dan takziah buat semua keluarga mangsa.

Anak sedara aku pun eksiden jumaat pagi.
Kereta teruk. lucky org nye xde pape.
Jahit 3 kat mata, gigi tgh patah.
Terlelap masa drive.
Ngantuk sangat gamaknye balik kelas pukul 11 pagi.
Pagi hokey!! klu malam ade maaf lagi nak mengantuk.

Aisshh. macam2. nasib baik lah budak bujang. kalau anak dara, jatuh merudum sahamnye. ehehehe. cepat sihat ye Qayyum!

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff




No comments: