..::Wawa Yusoff::..: ..::Presenting...BlogShop::..

Friday, October 10, 2014

..::Presenting...BlogShop::..

  

Selepas berbulan2 fikir last2 aku create jugak Blog Shop.
Ntah, sebenarnya takde penting sangat pun kan, semua pun boleh sumbat cerita dalam blog yg satu ini,
Tapi aku fikir aku perlu, aku fikir lain2 kepentingan tentang blogshop ni banyak sangat sebenarnye. Lagi pun bukan semua org nak baca cerita tentang anak, tentang bento, tentang ko shopping pegi mana. Tak kan? kadang dia nak cari info utk kepentingan dia tup2 keluar muka aku ber'selfie. Tak muntah biru reader tu??
Sebelum kejadian tidak diingini berlaku baiklah aku buat sesuatu... gitu tau... hehehe. 

Seperti yang korang tau aku Shaklee Independent Distributor atau selalu disebut SID.
Baru nak masuk 4 bulan, banyak dah ilmu aku dapat. Macam2 ilmu otai2 share.
 Dah merasa jugak bonus tetiap bulan, walaupun belum banyak, tapi cukuplah untuk aku bagitau diri aku "kau boleh buat wawa"

Dalam blogshop juga kata-kata mungkin lebih sopan kot dari blog ni, yg kadang2 aku rasa hawau sangat bahasa aku. hahaha. Ampun.


Dengan rendah diri, moga ada berkat sempena penghulu segala hari.
Presenting.......
http://kedai-mommy.blogspot.com
[LINK]

Blogshop yg full dengan info2 produk shaklee.
Aku masih bertatih, masih dibantu, masih dikerah.
Alhamdulillah, cikgu aku ummi erna sangattttt banyak membantu
dan kawan2 yg lain dalam group juga sangat2 berlapang dada nak guide aku yg terkial2 ni.
 

1 comment:

At-Tarmizi said...

Salam singgah..saya dah follow blog awak..harap sudi follow blog saya balik..=)
http://seronoknyermelukis.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...