..::Wawa Yusoff::..: ..::Jangan Delete Emel Blog::..

Friday, October 3, 2014

..::Jangan Delete Emel Blog::..


Kenapa ye malas sgt update blog?
Kenapa ye dah xde entry ilmiah mcm dulu2?
Kenapa ye dah xde nak share pasal tips2 ke resepi2 ke?
Kenapa ye dah xde nak buat food review ke vacation review ke?

memang lah, aku banyak soalan untuk diri sendiri sekarang. sedangkan lately aku kerap berjalan, kerap memasak, kerap tak sihat, banyak tips kesihatan, banyak tips pasal tudung dan banyak banyak banyak sangat cerita sebenarnya. Tapi itu semua hanya dalam kepala. Tak terluah kat blog ni.

Salah satu sebabnya, FRUSTRATED akibat kebodohan dan kecuaian diri sendiri.

Ye, memang perasaan nye nak lari2 sambil tarik rambut. ko ingat tak aku tukar URL. aku beli domain, pastu kan aku kata aku tukar emel kan? dan yg paling bengab sekali kat situ aku pg delete emel lama untuk update blog ni dulu!!! 
Maka............. mendapatlah akibatnya SEMUA GAMBAR DALAM BLOG HILANG...!!

Paling aku sedih bila aku cek nuffnang org cari pasal bunga dada, entry yg tinggal x bergambar, org cari pasal review gold coast, entry xde gambar, org cari pasal baju nikah peach, pun xde gambar!!

Aku terasa sangatlah looser wey.... mesti org2 yg bukak link tu kata aku kedek. mesti nak kata aku buat entry propa. Ah tidak. tidak. tidak. I is tidak begitu. aku rajin share, rajin nak tayang semua harta benda duniawi ni. ahahah. Tp malangnya... malang... malang...!

Nak ingat kan kat sini!!
Kalau korang tukar emel blog, jangan lah korang mengada2 DELETE emel yg selalu korang update blog. Kalau tak pasti korang akan menyesal!

Dah la tukar Link pun org tak tau.
Nampak sangat ko ni blogger sekadar dipinggiran.

ahahahahaha!!

Aku sedang gigih usaha masukkan balik mana2 gambar dan entry yg aku termampu terutama nya gambar BENTO. huwaaaaa...! nangis!! semua gambar bento kat blog bento [LINK] dah hilang! 
Tinggal gambar yg baru2 ni je yg ade..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...