..::Wawa Yusoff::..: ..::DILEMA::..

Wednesday, October 15, 2014

..::DILEMA::..




Astro PVR super saver buat masa sekarang ni sangat memadai untuk kami.
Kalau elman asik ulang2 cerita dia, kami tak terlepas cerita pun, rekod siap2. nnt tgk bila senang.

Tp sekarang ni elman dah pandai layan Youtube -kemain-
Hp aku dgn mirzal selalu kena kacau dia nak tgk video2 dia -kopak-

Untuk memiliki kedua-dua nya adalah satu pembaziran.
PERLU memilih salah satu yang dapat memaksimumkan keperluan, penggunaan dan kepuasan.

Apa kata korang??

6 comments:

safurara said...

umah MIL aku 2 2 ada wa, tu sbb dorg yg byr lah.kalau aku jd ko wa, kalau duk umah sendiri nt,aku rela pasang unifi lg, astro x yah,sbb skrg sume leh tgk online.hahahaha

Allene said...

aku pernah pakai unifi. tp channel tak best. klu ada smart tv best la... boleh tgk utube kat tv. ari2 anak aku request cerita upin ipin.
uhhuhu

DYatie ABakar said...

unifi kot wa. yt 2 2 takder. hahahaha.

Chekgu Azrine said...

Xthula sis nk bg pendapat.unifi pun xd.astro pun pakai yg lama.bkn yg beyond.huhu

erin said...

kitaorang download sesiap video yg aish suka tgok, so x makan data sgt la klu hp tu :)x tau menjawab soklan ke tidak..hihi

mrs kayrul said...

better wawa download citer youtube yg elman suka..so x abis la data internet..klu kita prefer astro...