..::Wawa Yusoff::..: ..:: Refreshment::.

Tuesday, September 30, 2014

..:: Refreshment::.


Pagi2 ni, bukak blog.
Sesaja membaca balik entry2 lama. 
Dapatla baca balik semua cerita mengandung, elman masa kecik, solid food EBM dan etc.
Syiok nye ade blog.

Kalau nak ikut kepala hotak kite ni berapa banyak la yg boleh kita recall balik kan?
Yang paling menyampah baca kisah2 kewujudan SI GILA yang merosakkan mood aku dulu2. 
Sampai terkesan betul rasa dalam kehidupan.

Now, semuanya dah ok malahan lebih baik. 
Alhamdulillah



 Dia?? masih mcm tu.. Mengata tak sudah, tak cukup aku, Mirzal pun jd bahan untuk dia mengumpat. Ish...ish..ish.. kesian. hidup yg tak pernah bahagia.. 

Ade yg PM aku tanya kenapa x dpt update dari aku,
sedangkan dia dah exchange link dulu2 dan letak kat tepi tu kan??
Ok, Cek balik URL blog aku yg korang link ke blog korang tu.
Ingat tak yg aku dah tukar URL haritu? Dari Blogspot ke Dot.Com [LINK]
Semak balik ye. URL Link aku skrg www.wawayusoff.com

ok, mesti ade yg cakap mcm good2 je kan nak promo URL bagai.
Hak3


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...