..::Wawa Yusoff::..: ..::Meet the Azlinawati::

Friday, September 12, 2014

..::Meet the Azlinawati::


Ini adalah cerita basi. Sehari selepas tamatnye syawal. 
Aku still feeling hari raya selagi tak jumpe kakak ini :)

Kak ina, kawan aku kat office dulu, dia lapor diri tempat baru 16.4.2012 pagi yg sama aku beranakkan si elman. Mmg takkan lupe punye. Anniversary dia pulak time birthday aku :)

Lepas dia pindah, 2014 aku pulak pindah. 
So skrg ni masing2 dengan life baru.
2 tahun gak aku x jumpe pompuan ni. 
Jumpa je, memasing mcm x cukup mulut nak besembang. 
segala nak diborakkan :)


Rumah dia cantikkkkk.. Sangat cantik! Telan ailio kami laki bini nengok umah nye.
Elman malam tu x berapa nak behave sangat lah sbb dia baru je sihat dari cirit-birit yg agak teruk.

Melepak besembang sampai pukul 10 makan mee goreng dgn teh tarik. Fuh, cerita dia masa kami tgh makan tu kemain tau, last week mee ketam bagai... Terus putus selera sbb kami dpt mee goreng je. hahahaha. ini bahana nak dtg rumah org lepas isya' tp maghrib baru bgtau. Lepas ni dah tau, seminggu awal ku kabor kat ko ye kak :D

Seronok mmg seronok. Sebab dah lama x jumpa. 
Dulu kalau kat office ni la kawan makan, kawan kerja, kawan lepak celah rak sbb mengumpat. 
Eh?? hahahahaha. Org ni lepas pindah tempat baru kemain murah rezekinya, mencurah2. Siap dapat yg cemerlang2 tu la... Betul la org kata, setiap yg jadi ade hikmahnye.

All the best to u kak!
And to me jugak!

Nak mee ketam.....................

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...