..::Wawa Yusoff::..: ..::Keluarga Shaklee Kami::..

Saturday, September 6, 2014

..::Keluarga Shaklee Kami::..


Love the product 1st..!

Sangat tepat. Cinta kan produk dulu baru boleh cinta kan bisnes juga baru boleh buat org jatuh cinta dengan ape yg kita usahakan.



Kami, alhamdulillah. Satu keluarga mengamalkan shaklee.

★Kakak no.1 - collagen powder utk kulit cantik & vit-c utk antibodi. Alhamdulillah lama juga tak dengar tonsil dia bengkak dah.

★Kakak no.3 si ibu menyusu - alfalfa, Esp adalah wajib. Juga B-complex dan Zinc

★Emak - AJHT utk kesihatan sendi. Mmg mak kata best sgt AJHT ni. Nak solat pun senang.

★Suami - AJHT,mmg sgt sesuai sbb dia active main bola. Lutut pun dah 2 kali meletup

★Anak - Meal shakes dan cheable vitamin C - baru seminggu cuba. MasyaAllah... Selera nya.. Dasyat! Klu x tu nak mkn pun berpaksa.

★Utk diri sendiri - vitalea, ESP,Vitamin C, GLA dan juga meal shakes. Setiap daripadanya ade kesan yg tersendiri. Mmg best!

Alhamdulillah... 1 family dah mempercayai shaklee... 



ika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee ini boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...