..::Wawa Yusoff::..: ..::Emma Maembong Katanyeee::..

Tuesday, September 23, 2014

..::Emma Maembong Katanyeee::..


Late lunch!
Rasa nye mkn cukup berat dah pagi td, tetibe tghari ni mcm beriye2 lapar.
Turun cafe terusssss je order spaghetti. Kemain nye ponnnn.. padahal boleh je buat kat rumah. 
Tak menyempat ko kan!

Sikit kecewa, agak masin. Tp ku makan licin :p

ESP + orange minum ptg2 cenggini mmg ohsem sangat lah!
Rasa segar, kenyang rasa best. ha, centu la rase nye. Mmg best!
Nak buat keje pun xde la rasa tepu sangat :)

Korang tau x ESP ni boleh buat kulit cantik, boleh bg badan sihat, cergas dan jugak boleh membantu untuk diet sbb ESP mmg mengenyangkan. Kalau nak cuba boleh roger aku tau :)


Ini ptg semalam, dah pukuk 4.58 pun phone office dok bedering. nak aku biar dia punya calling tu non-stop. Hati dah susah kot ade urgent case dari judge, ku angkat jugak, nyata panggilan itu hanya sia2. bikin panas hati di petang hari. Selfie sekali bg senyum balik! 


Ini adalah komen2 melampau. muahahaha.
Galak aku ketawa semalam yet Alhamdulillah..
Tp mmg betul, filter kat instagram muka aku yg ala2 ni pun boleh jd Emma Maembong.
bahahahahaha :D

Terima kasih sangat fie.. baik hati sangat komen mu itu. Org yg kenal aku dan jumpa aku mesti kutuk2 kaw2 punya kan. Yg tak pernah jumpa aku mesti nak jumpa kan?? pastu nnt dah jumpa mesti menyesal kan?? Kat instagram muka Emma Maembong, dah jumpa sok mesti nak kata muka aku mcm tayar kembong... hahahahaha


Dah terlanjur update ni, meh nak sembang sikit pasal lipstick yg best ni. Dah jd kawan baik. kemana2 pun aku bawak.

Aku beli 3 sebenarnye. 1 jual kat kakak pasal warna x masuk dengan kulit.
Yang dalam gambar aku pakai Amsterdam (Kiri). Masa mula2 dpt ni aku risau betul tgk kaler nye. merah kemain. Takut jugak tak masuk dgn kulit sbb nak pakai raya. Tp bila pakai mmg sangat lah cantik kalernye. kena dengan baju yg merah menyala time raya tu. sebelah tu warna San Paulo. X pernah amik gambar lagi. Tp warna nya mmg cantik, lembut dan segar. Aku beli ni dari kak Mimy Hamid [LINK]. Murah2 saje. NYX Lip matte mmg best. Lembut, senang nak apply, bau pun mcm buah2 gitu :)

-------------------------------------------------------------

Jangan Lupe dapatkan PROMO BERKEMBAR untuk Bulan ini ye!!
[LINK]

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff

2 comments:

CikNaa said...

mak elman ni mmg cantik!

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Spaghetti nampak sedap!Walaupun masin tetap licin..hehe..Aida teringin nak try pakai Lip Matte by NYX ni..tapi hubby tak bagi pakai lipstick..sedih!huhuh