..::Wawa Yusoff::..: ..::Dah kawin tp Call Ex-Boyfriend::..

Wednesday, September 24, 2014

..::Dah kawin tp Call Ex-Boyfriend::..




Buah hati pengarang jantung yg kadang buat aku dengan mirzal boleh sakit jantung jugak!
Kelmarin, mujur mirzal perasan. Dia main phone aku dan call Ex - Boyfriend.
Fuh, mengucap panjang dengar bila mirzal cakap.
Rasa mcm masa tu jugak nak masuk dalam cengkerang kalau ade.

Tp cool..buat mcm xde pape padahal dalam hati ko malu nak mamfusss.
Hai lah anak... bikin malu mommy sahaja. Sampai ke pagi aku berharap nombor tu tidak digunakan.
Sekali bgn pagi tgk phone ade SMS :-
"salam, ade x col no. 0122010***. boleh sy thu sape ya?
Urut dada mak kamu ni Elman oiiii....

Segera aku tunjuk kat Mirzal, dan dia cakap bgtau jela anak main handphone.
hehehehe. Itu lah suami ku. langsung tidak cepat melatah. In fact xde langsung dia persoalkan kenapa nombor tu masih ade dalam simpanan aku. Sebenarnye aku pun x tau nombor tu ade, ingat kan dah tukar2 phone semua reset la sekali godek punya godek rupanya nomnor tu dalam Simkad. Pfftttt sangat-,-

Dan ini adalah confirmation dari abg ex - bf.
Hamikkkkkkkk....


Bertabahla Wawa....
Anak bijak mmg begitu...
Harap tidaklah aku dilabelkan yang tidak elok
Semuanya di buat oleh si Bijak ku itu!!

2 comments:

Erna Nordiana Zamri said...

muahahaha...kalau erna debor tahap tertinggi jugak kot iman buat macam tu. memang bijak tau elman ni!

Aeen said...

oh no..dlm byk2 no..no ex bf mommy gak dia tertekan kan...hahahahaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...