..::Wawa Yusoff::..: ..::Cerita Pendek::..

Thursday, September 11, 2014

..::Cerita Pendek::..


Haiiiiii.....!!!

Ya allah, mesti bosan gile korang bukak blog aku sekarang kan??
Bersepah cerita pasal Shaklee, takde lagi dah cerita Elman Mikhael si budak cendawan Jantung Hatiku itu. huhuhuhu.

Bukan taknak update, kat office aku blogger.com kena Block, baca boleh, update x boleh. guane?? So, kalau berkesempatan aku update kat rumah guna "jalan siput" aku mmg akan fokus dengan info shaklee. Bila2 sempat kalau ade masa terluang baru aku update yg lain2. Maaf la ye, Susah sangat nak kongsi cerita sekarang kan?? Kekangan... kekangan :D

Ok, banyak jugak sebab lain yg aku x update, dan banyak jugak benda aku nak kena update kat korang korang sekarang ni. Elman sakit, aku sakit, Elman dah sihat aku pulak sambung sakit lain, dengan banyak sangat2 dugaan sepanjang 2 bulan ni, tu belum aku cerita Part mirzal pulak.. Lagi hebat dugaan dia, dengan Road tax kereta kena curik, dengan kereta buat hal, bettery kereta tebakar, eh macam2!

Alhamdulillah... Syukur semuanya dah selesai. Setiap kali dugaan tu datang selalu cakap kat diri 
"ade rezeki besar nak dapat la ni.." 
Kat mirzal pun aku cakap mcm tu... 
"Xpe yang.... sikit je tu.. nanti Allah ganti dengan berganda2 baiknye.." 
Sentiasa bersangka baik dengan Allah. 

Dan............Alhamdulillah, Mirzal dapat rezeki yg dia tunggu dan rezeki aku juga semakin baik dan bertambah, dari segi lain, kesihatan Elman Mikhael semakin baik dan berganda baiknye dan itu adalah rezeki paling hebat utk aku dan mirzal. Dapat tgk dia punya selera makan skrg ni yg kadang2 kitorang pun pelik. Start dari balik rumah umi liza selagi dia belum tido selagi tu la dia menyelongkar dapur. Letih jugak kadang layan dia mengunyah. hahahaha :D

Siapa yang pernah bagi anak makan Meal Shakes, Chew Vit-C korang mesti tau la kan selera nye mcm mana kan, Aku lega sangat pilihan aku betul utk bg dia supplemen. Kesian tau tgk dia tiap bulan sakit, selera makan pun tak seberapa.. Nah kau, sekarang...... Layannnnnnnn :D


No comments: