..::Wawa Yusoff::..: ..::Agenda makan kami::

Friday, September 26, 2014

..::Agenda makan kami::


Triffle!
made by meeeee :)
hehehehe


Potluck asal ni sebenarnye untuk meeting dan farewell sorang pegawai kami yg bersara dan sorang yg yg nak pindah pineng. Tapi masuk je bilik meeting dia kata nextweek baru meeting sbb dia x sehat, sakit mata dan dia puasa sunat. Kami pun cargassss untuk makan!! 

Spagetti, nasi Lemak, Capatti
Triffle, Puding Susu, Nugget, Kuih Donut
Kek Lemon, buah - buahan
Teh-O dan Nescafe

Setiap hidangan peruntukan untuk 15 orang punya perut. So korang boleh imagine mcm mana banyaknye makanan kami pagi tadi, Tapi yg ade adalah 10 org yg mana 2 org je lelaki. Ha, sendat2 perut makan masing2. Alhamdulillah rezeki :)

Eh, Nak tau tak yg triffle aku habis licin selicin2 nye.. Dan diorang kata sedap. Jadinye aku tak makan sangat tadi sebab dah kenyang makan puji. hahahaha. itu tipu. Aku rasa aku la yg paling banyak mengulang meja buffet :D


Nak lsgi tau x?
Ni semua officemate merangkap customer.

Kami semua makan shaklee :-
Peppermint - utk buang angin dlm badan
Alfalfa - utk keputihan
Lecithin - untuk pecah lemak dlm badan
Meal shakes - untuk tambah selera makan

Sangat seronok berkongsi kebaikan shaklee dengan kawan2.

-------------------------------------------------------------
Jangan Lupe dapatkan PROMO BERKEMBAR untuk Bulan ini ye!!
[LINK]

Jika anda ingin mendapatkan Mana-mana produk shaklee,
Anda  boleh hubungi saya, penghantaran boleh dibuat secara C.O.D sekitar sungai Buloh, kuang dan kundang, Jika anda berada diluar kawasan sekitar pengeposan boleh dilakukan.

Ingin mencuba menjana pendapatan dengan shaklee?? 
Boleh PM saya di FB Healthy Life With Wawa Yusoff

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...