..::Wawa Yusoff::..: ..::Merah nya Raya::..

Monday, August 18, 2014

..::Merah nya Raya::..



Dah 2 minggu raya baru hegeh nak update. Kekangan u olss.. kekangannnn. kahkahkah!!

above, gambar shooting raya kat umah mak aku. gitu la kekdah nye elman mikhael kalau dah buat perangai. malas dia nak melayan mak pak nye dok posing. 

.

ini Team K.A.M.I. nak Group harus di war2 kan.
Khairul-Ayu-Maria-Intan
Tlg jangan tanya kenapa nama aku intan tp panggil wawa. Jenuh makcik nak jawab.



ini pulak Group K.I.T.A.K
dengan slogan nya..
Kumpulan - Ini - Tak - Add - KAMI
kwajaq sungguh matlamat group ni ditubuhkan. hahahaha :D



KECINTAAN
Alhamdulillah, masih di beri peluang menyambut aidilfitri bersama mereka.




Yeayyyy!!!

1 comment:

Wanie Boahari said...

merah mang ngah..

Alhamdulilah mak jue ngn cik ucop sihat.. lama x jumpa dorang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...