..::Wawa Yusoff::..: ..::Happy 3rd anniversary::..

Friday, July 4, 2014

..::Happy 3rd anniversary::..


terlalu seronok ber'shaklee sampai ketinggalan entry penting untuk kenang-kenangan.

Alhamdulillah, 2 julai 2014. Ulangtahun perkahwinan ketiga aku dan suami. Seperti yg aku dah update kat IG dan FB ulangtahun kami serba serbi huru hara, jangan ko tanya gambar, jangan jugak ko tanya hadiah. muahahaha!

cop, last year punya anniversary pon tak berapa nak menjadi gak sebab abg ipar eksiden, so ke sepital serdang lah kami dan sampai rumah nak dekat kol 12.30 malam. Tahun ni pulak jatuh pada ramadhan, hari bekerja dan dengan anak yang telah bertukar menjadi superkid.


cukup sekadar tatap gambar kenangan yg ada untuk 2 julai 2014.
gambar ngan mirzal nan hado. Sendu sangat anniversary kitorang kan. 
makan pon kat Papajohn sahaja dengan activity berlari kejar anak.
kahkahkah!

Laki bini jenis yg tidak berapa meng'celebrate punya perangai, xde sentap menyentap klu tak wish, xde jugak agenda romantik kezutan2 bagai. macam tak best kan cerita aku?? 
kahkahkah. memang tak best ponnnn :D


No comments: