..::Wawa Yusoff::..: ..::Sarapan Murah::..

Monday, June 9, 2014

..::Sarapan Murah::..



Nasik kerabu da'bomb
RM 4
Sejak2 keje KL ni baru aku tau yg makanan kat sg.buloh mahal menggila.

Serious x tipu. Last aku makan kat sepital sg.buloh RM 5.00. Pastu aku penah beli kat akak tepi opis lama tu RM 6.50 kalau dengan ayam pulak.

Misi menambah berat badan.
Shaklee tu mmg peneman hari2. 
Sarapan wajib dengan ESP + Milo ais. 
Tengahari amik Vita-lea + B complex.
Malam amik Vitamin C pulak.

Alhamdulillah, x naik mendadak. 
Tp yg pasti kalau aku puasa direct 3-4 hari pun badan x susut.
Kalau tak tu cepat je berat turun. Kiranya elok2 jela.


Nah, maggi goreng + spaghetti white sauce.
RM 1.50

Aku x tau la kedai ni murah ke ape, tp setakat ni yg aku makan kat opis ni mmg murah. tu je aku boleh simpulkan. Kalau RM 5 tu aku boleh dapat sarapan + lunch sekali.

Alhamdulillah, semua yg jadi ada hikmah2. mmg ni yg selalu aku cakap kat diri sendiri. Skrg opis jauh dari umah, ala. jauh sikit je. 30minit. hik2. Tp makan murah, sedap pastu daiso sebelah opis je. muahaha.




Shaklee bukan sahaja menawarkan produk menambah berat badan,
malahan juga produk menurunkan berat badan.

Kalau inginkan lain2 produk shaklee boleh pm ku terus tau, 
kalau nak jadi ahli lagilah aku mengalu-alukan dan berlapang dada,
berbesar hati untuk menerima anda sebagai ahli.
Banyak benefitnye  :)



3 comments:

Cik Asma BLuppy said...

murahnya! kalu kat terengganu xdenye dapat rm5 sekali breakfast & lunch tu. sobss!

CikNaa said...

lebih kurang uia la..alhamdulillah syukur makanan rate student :)

puan.mila said...

wa..blog cun sgt!! Dh xlama tak singgah sini..bru brpeluan nk bw..teheee :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...