..::Wawa Yusoff::..: ..::Nak kemas rumah, nak beli lipstick.Eh. tetibe::..

Friday, June 13, 2014

..::Nak kemas rumah, nak beli lipstick.Eh. tetibe::..


harini nak masuk pertengahan bulan 6.
janji2 manis si mirzal utk mengemas rumah masih belum tertunai


World cup dah start, TV besiaran sepanjang malam,
Selimut dan bantal berangkut ke ruang tamu,
Skrg ni aku dah musykil,
dia ni nak kemas rumah atau nak menyepahkan lagi rumah

ok, dah call mirzal, dia janjikan malam ini utk settlekan rumah memandangkan 2 hari ni dia ada liga street soccer 70 team kat one utama. 
ke ada antara husband korang yg terlibat sama dengan game ni??
baiklah.. moh ler kite men'gugel decorating ideas utk ubah susun atur perabot kat rumah tu.

Dan tetibe gugel punye gugel aku jumpe decorating ideas magnetic make-up board.
untuk korang2 yg byk brg makeup sesuai sgt.
aku ni cukup sekadar bedak, eyeliner dan lip balm sahaja.
itupun kadang2.. :D











Suke plak aku nengok gini. x pyh nak bukak tutup laci. kemas je ek.

Tapi kan, lately tetibe ada rasa nak menghias muke ni cecantik.
boleh?? muahaha :D
Serious la wey.... ade rasa nak nak membeli blusher, consiler, eye shadow bagai..
ntah. kenapa ntah. 
Tetibe jugak dah ter'order Lipmatte  NYX dari kak mimi. 3 btg sekali ko... 
kasi la can nak lelawo raya ni.... aku ni lipstick sebatang pun xde kat dlm collection. 
sadis kan aku?? Face the fact. aku mmg mcm tu. not so women :D
kalau ada yg nak order gi roger kak mimi [LINK]

feminine sangat aku rasa. kahkahkah!!

6 comments:

Nadt said...

nadt pun terjebak mengorder jugak walaupun belum tentu beraya tahun ni. huhu..

Cik Puan Rara said...

vahvah vahhhh! best tu.3 batang trus,weh! mana beli menda alah lekat2 tu.nk jugakkk!

Allene said...

wa.. lin sejak beranak 2 lagi awal2 dah terjebak bab nak melawa ni..kikiki feeling2 dah tua sangat.

Naemah Umi said...

Hurmmm cantek gak cara tuh..senang nak capai hehehe

Cik Asma BLuppy said...

amboiii comel sangat deco macam tu. senang nak capai and kemas balik. kihkih

Shakina Farhan said...

practical! dah cuba nyx jugak..best!