..::Wawa Yusoff::..: ..::Makanan Untuk Sendi::..

Wednesday, June 18, 2014

..::Makanan Untuk Sendi::..


Sepertimana yg selalu kita ketahui, Bila bercakap tentang sendi automatik terus merujuk kepada warga tua bukan?? Tak terlepas, aku juga begitu. Baru lepas bersembang dengan sorang customer. Dia order kan utk mak dia Set Sendi 3 serangkai ni sebab mak dia sakit lutut.



Sebagai anak, kalau rasa nak tgk mak ayah sihat, boleh solat dengan baik apa salah nya hadiah kan set sendi ni. In shaa allah membantu dalam kesihatan sendi yang baik. Mak ayah sihat, nak bawak diorang bejalan pun kita rasa puas kan. Takdelah risau mak ayah sakit lutut x boleh nak jalan jauh :)

Kalau anda berkira-kira nak membeli set ini, jangan risau,
Ada jugak set bajet yang sesuai dengan poket anda (",)

Nak jadi ahli je?? Tapi tak nak beli produk boleh??
BOLEH.......!!! 

Ada banyak kelebihan menjadi ahli.
Hanya RM 65 seumur Hidup!

Jangan malu, jangan segan. Pm segera, Consultation percuma, kita boleh discuss  supplement mana yang paling sesuai mengikut keadaan kesihatan korang ok sayang :)



1 comment:

Asyiqin Marshgold said...

Bila tengok Shaklee rasa macam nak amik ESP je ,, sebab dah lama tak minum ESP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...