..::Wawa Yusoff::..: ..::Kalut, Kelaut::..

Thursday, June 5, 2014

..::Kalut, Kelaut::..


pagi yg kalut.kalut.kalut.
hujan lebat punya pasal. *nak salahkan hujan pulakkk*
Pagi dah kesiangan, gara2 phone mati, alarm pun x bunyik.
Mirzal ketidoran x sedar langsung sbb balik lewat malam tadi
Nasib kael bgn tlg kejut. sekali tgk jam dah 6.37. meloncat la 2,2 org.

Rancangan asal mirzal anta aku ke opis sbb ujan sangat lebat,
 dan jugak nak bwk kael pegi opis sbb aku nak halfday bawak dia ke klinik ptg ni.
Sekali siapkan anak, siapkan laki dah 7.20.
kompom la lambat sampai opis, takkan nak halfday pulak.

Tukar plan, bwk kael ke klink dulu baru masuk opis.
Sekali settle awal pulak kat klinik, aku anta kan jela kat rumah umi liza.
ok, settle. Sampai opis nak masuk pass keje plak hilang ntah cicir kat mana.
ok,pasrah. mintak tlg guard bwk aku keluar masuk.

sampai meja nak kemas2 beg keje keluarkan time slip bagai,
Nah kau..!!


Muahaha!!
ini semua brg2 kael, ubat dia dari klinik.
dah kata plan asal nak bwk dia ke opis,
 so aku hangkutla segala harta yg boleh mententeramkan dia kat opis nnt.
termasuklah maruku makanan kegemaran dia.

Maruku ni dah mcm sedative dah aku rasa.
Klu dia nangis ke, buat hal ke, hulur maruku terus senyap. 

Tak lama lepas ketawa sendirian di meja,
kaunter service call,
bagitau ade org org awam jumpa pass,
ok, lega.
Kalau tak, melayang RM 50
bab tu takpe la lagi, ni nak turun naik balai buat report bagai tu yg aku malas.
Ok, masih ade rezeki.
Rm 50 tu boleh belanja awon makan.
Upah setup domain.
hohoho.


ok bai.

sekian utk entry yg kelaut.
sebab nya mood pun kelaut gara2 buat tindakan delete emel lama x pk panjang.
sedangkan emel lama tu link dengan belog.
dan yg paling kecewa background yg aku buat haritu dah lesap.
maka pasrah la setup balik segala.

-sangat memerlukan photoshop diketika ini-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...