..::Wawa Yusoff::..: ..::Apple Qur'an::..

Friday, June 6, 2014

..::Apple Qur'an::..



Alah, semua pun dah tau kan apple qur'an ni. 
Kael punya favorite sampai sekarang.
Aku beli dari kak atyfared [LINK]

Dia sangat suka ada 1 nasyid dalam ni tp jenuh aku cari tp tak jumpa.
Aku tak ingat ape.
Dia akan picit2 sampai jumpa nasyid tu dan dia akan goyang2 kan badan dia.
Dah rosak dah pun apple ni. 
Sebab nya haritu dia bwk mende ni lari2 sampai terhempas ntah berapa kali
Nak membeli tak beli-beli lagi. 
Dok la men'survey lagi kot ade yg offer murah menggile. 
muehehe.

Aku ingat nak la download nasyid tu kan sebab kesian dia.
Asal dia dengar je nanti mende ni mcm tetukar sendiri.
dah jenuh la balik kawan tu mencarik nasyid yg dia suka tu.
kadang sampai layu2 mcm nak tetido dia melayan apple ni.

Nantilah mommy beli ye sayang...
asik lupa je...

1 comment:

aishah nin said...

salam ukhuwah dari saya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...