..::Wawa Yusoff::..: ..::AA : Free Seats::..

Wednesday, June 4, 2014

..::AA : Free Seats::..


Alhamdulillah
Sempat grab promo free seats.
Tapi kalini aku pergi without Elman Mikhael
yes, WITHOUT.

Tujuan utama adalah membeli belah. 
Haritu mirzal pegi dengan kawan2, dan kalini dia suruh aku pulak pegi. 
Dia nak aku feel sendiri shopping kat sana. 
Dan dia kata mmg x sesuai utk bwk kids. 
ok pasrah.. T_____T

Aku pegi dgn kakak2 dan abg2 ipar.
Kael dok dengan ayah
Ayah nye konpiden boleh jaga,
Masalah nye sekarang mak nye yg tak konpiden nak tinggal,
Nak travel next year,
Start harini aku dah berendam air mata pk kan x bleh tido dengan dia.
padahal 2 malam je pon,

Drama Queen sangat ko kan :p

9 comments:

Love Razila said...

Happy holiday yer...=)

umie shahidah said...

wahhh... xpela.. skali skala suh ayah jaga...

Fai CeritaCinta said...

untung ayahnya volunter nak jaga.. kalau hubby fai, awal2 lagi dia dah surrender nak jaga adam. hehe...

veesakura said...

muahaha!! wawa, i pon sibuk nak beli air asia free seat tu nak berjalan. tapi lakiku tak konpiden pulak dgn our young traveler. sedeyyy. nak pegi sndri, nanti berendam air mata pulak. huhuhu

Amal Salleh said...

huu kann? bila nk tinggal bmalam tu alahaiii ~

Ros Anis Rusli said...

kompom lap air mata 2 ari nati rindu anak!kehkehkeh

Chekgu Azrine said...

Bandung erk...??

Naemah Umi said...

Bestnya shopping, very sweet je husband u...happy shopping nnti ye 👍

Asyiqin Marshgold said...

Bestnya dapat pergi shopping !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...