..::Wawa Yusoff::..: ..::Shaklee : Independent Distributor::..

Thursday, May 29, 2014

..::Shaklee : Independent Distributor::..


Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang...

Alhamdulillah, syukur. mengambil berkat hari jumaat minggu lepas untuk berdftar sebagai pengedar sah shaklee. Semuanya dipermudahkan.

Kenapa Shaklee?? Sebab aku sendiri pengguna shaklee sejak bersalin kan Muhammad Elman Mikahel sampailah sekarang.Dan sekarang aku jadi part of distributor :)


Ada bermacam produk yg shaklee keluarkan, antara yg aku consume ESP, Vita-C, Vitalea, Alfalfa, B-Complex dan yang terbaru aku cuba caratomax. Khas utk org rabun, atau atau mempunyai masalah mata. Utk bapak pulak aku baru je submit order Garlic sebab bapak punya batuk dan asthma berlanjutan nak dekat sebulan. Korang pun tau kan, kalau search natural remedies psl batuk pun mmg akan jumpa bwg putih.


Antara khasiat garlic adalah

Aku ikhtiar, moga menjadi asbab kebaikan utk kesihatan bapak. 

Sesungguhnya Allah S.W.T sebagai penyembuh.

Kalau berminat boleh contact ye :)

6 comments:

Maria Yusoff said...

TERBAIK!!!!!......

DYatie said...

Hai wa! Yt pun bagi mak cuba Caratomax untuk mata. Dan Yt consume garlic utk detoks.

Cik Puan Rara said...

rara pon ahli.tapi xpernah beli brg pakai ID sendiri.hahaha.sabo jelah.

Chekgu Azrine said...

Semoga dipermudahkan urusan sis dgn shaklee..all the best!

Syima Syaz said...

i pun ahli tapi tak penah beli.. beli pun pakai id orang lain..hehehe

Erna Nordiana Zamri said...

welcome to the club wa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...