..::Wawa Yusoff::..: ..::Happy 5 years::..

Thursday, May 15, 2014

..::Happy 5 years::..



13 MEI 2009 - 13 MEI 2014


5 Years with blogspot.

5 tahun yg seronok berkongsi cerita kat alam maya ni. Jumpa ramai kawan, ramai kenalan.
banyak dapat ilmu, tips, petua dan sebagainya.

seronok berkongsi resepi, foods, bento,
dari couple, putus cinta, kawan baru, bertunang, berkahwin dan beranak (pinak)
Semua nya aku pernah dikongsikan kat sini.
Dan rasa nya... dah sampai masa utk melangkah 1 lagi ke hadapan.

To many things to do with this blog.
rasa mcm nak suntik sedikit nafas baru.
Agar tampak lebih matang, lebih senang diingat, lebih senang dicari.

Header baru dah dibuat, background akan dikekalkan dan manakala URL akan bertukar.
In shaa allah.. semuanya sedang diusahakan.
moga dipermudahkan :)

7 comments:

Syima Syaz said...

haha apa ni virus tukar url ke?

ni url baru i... syimasyaz.blogspot.com

yg lama tu panjang sangat... menyampah rasa.hahaha

Allene said...

lama da yek... 5 thun... nak tukar ke domain gak ke... tahniah...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam ukhuwah wawa,

Wah lama sudah wawa berblog ye.. akak baru belajar nak berjalan..
Happy Annevasary 5 tahun buat blog wawa :)

Akak follow wawa #565 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

Linda said...

Salam ukhwah Wawa, saya follow sini :)

Cik Puan Rara said...

happy birthday blog! cpt tukar domain.hehehe

FiZ said...

eh..eh..sama la usia blog kita.dari 2009 sampai skrg ;)

Love Umi said...

Wow....5 tahun?... Lama tu...tahniah ye semoga jalinan persahabatan di alam maya ini terus kekal...amin