..::Wawa Yusoff::..: ..::Esok : Movie day out::..

Friday, May 16, 2014

..::Esok : Movie day out::..



Activity esok !!

1st time bwk kael tgk wayang
1st experience jugak utk kael tgk wayang.

kami dah buat persediaan mental dan fizikal utk handle si bulat tu. 
semua nya untuk pertama kali.
kami x tau apa yg bakal terjadi. takut ke dia, seronok ke dia, mau ke dia masuk dalam tempat gelap tu. atau dia tido atau dia enjoy.

Moga dipermudahkan.

Ketahuilah anda bahawasanya....
Mommy nye eksaited menggila nak bwk anak tgk wayang. haha :D
aku review next week. 


7 comments:

Aeen said...

woowww..kael nak gi tgk movie...bestnya...behave yeh kael...hehe..

Nurdalila Mahadzir said...

RITU 1st trial jugak bwk anak saya masuk wayang//tgk cite RIO2.. actually ibu dia yg excited terlebey..ibu dia yg nk tgk sbnrnyer.. so far, Alhamdulillah.. bwk rania 1 tahun 5 bulan masuk wayang... behave sgt dia.. hoho.. lama sket dia boring.. memula duk atas abah dia, pastu pindah kat ibu sbb nk nenen..pas nenen, sambung balik tgk cite RIO2..

Allene said...

wawa.. jumpa esok ye.. jgn tak tegur klu nampak.. uhuhuhuh...

lin lg risau. si harris kecik lagi. tapi mak bapak da exited sgt nak tgk wayang bawak hafidh.

Fai CeritaCinta said...

fai tak sabar nak tunggu review akak.. mmg teruja kan? fai ni, adam baru 10 bulan je tapi dah terasa nak bawa die tgk movie. hehehe...

Suria Lekatlekitgurl said...

anak sy nak masuk 3 tahun tp x confident nak bawak tgk wayang. satu x nak menganggu org lain sebab budak2 ni behave macam mana pun tetap ada juga pergerakkan & bunyi dia buat nak2 anak sy memang lasak. so, rasa taknak bazir bayar tiket tp x blh tgk movie sampai abis.. takpe la kita korbankan dulu aktiviti yg selalu buat sebelum ada anak. nanti dh betul2 dia faham bahasa & pandai kawal diri baru bawak masuk

Love Umi said...

Behave ke tidak mael tu?.......jeng jeng jeng tggu review next week la gamaknye ehehehe...tapi man insyaallah semua ok :)

Bro Framestone said...

He...23x selamat mantel kuat.. kalau idok...