..::Wawa Yusoff::..: ..::Birthday Bash Elman Mikhael::..

Monday, May 5, 2014

..::Birthday Bash Elman Mikhael::..



Alhadmulillah selesai majlis utk sambutan kelahiran utk si bulat kami Muhammad Elman Mikhael b. Mohd Mirzal yg ke-2 tahun.



Majlis tak besar mana pun, cukup lah untuk meraikan si kecik kami ni. Makanan sangat meriah, murah rezeki kami. Ramai yg sponsor, of coz lah semua penaja tu datang dari family tersayang :)

Untuk printed tshirt ni aku tempah dari TwenTwo [LINK] 
Servis pantas, kain jenis microfiber atau korang boleh pilih jenis cotton biasa jugak
Boleh Contact owner Nana Radzi - 012-6441490




Gambar tak banyak, even handphone pun aku tak pegang langsung. Kael? Alhamdulillah, well behave. Lps potong kek semua dia leka tgk monster Inc tak gerak2. sambil2 tu suap2 kan makanan. Cukup time dia mintak nenen dan tdo. Sampai pukul 6.00 camtu kot. Dia bangaun pun sebab kakak aku yg kejut. mana best kan kalau birthday boy tido :)





Sebelah malam nya pulak ada tahlil kat surau dan doa selamat. Yg pegi semua org2 lelaki je. Alhamdulillah, tertunai jugak niat utk buat kat surau. Tahlil dan doa selamat sekali utk kael yg sihat walafiat, utk aku kat tempat baru dan utk mirzal yg makin luas rezeki nya.. Alhamdulillah.

Keesokkan nya birthday abg aku yg sulong ke 39 tahun dan dia jemput kami ke rumah utk makan2 sikit. kak ipar yg masak. ohsem. makanan byk.


Sekian sahaja utk entry aku kalini. Keadaan tangan tak berapa nak bagus utk menaip. Tak pasti kenapa, tgn kanan aku lenguh sangat dah 3 hari. Nak gerak pun payah. klu nak gerak2 kan mouse pun aku rasa mcm sangat2 lenguh :'(


2 comments:

Love Umi said...

happy besday Muhammad Elman Mikhael...semoga menjadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat...amin :)

LisaLisut said...

baru smpt tawaf ha. comelnye bday theme elman. happy belated bday Elman Mikhael :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...