..::Wawa Yusoff::..: ..::Bila aku dikatakan Kakak Elman Mikhael::..

Thursday, May 29, 2014

..::Bila aku dikatakan Kakak Elman Mikhael::..


Kahkahkahkah!!!!

ha....hamik, gelak sakan aku :p

Minggu lepas kot, tak ingat hari ape. Aku bwk kael pg mall pastu tegerak nak test 1 biskut, aku amik seketul jela. Pastu Budak tu offer lagi satu dia kata.... "amik la lagi satu, bagi adik" xtau nak gelak ke nak seronok ke nak suka ke ape. Mementang aku selebet pakai tracksuit dengan tshirt je, terus ko ingat aku budak sekolah kan. Agaknye klu aku cakap si bulat ni anak aku, mesti dia bajet aku x habis belajar dah kawin. kan...??


Ni hari ahad, lama dah aku beli baju ni. masa kael 2bulan lagi. 1st time aku pegi warehouse pureen. Ye,baju kami baju PUREEN :p
Masa tu kael mmg x boleh pakai lah baju ni. besar gila. tp disebabkan aku jumpa baju kids umur 10 - 12 yrs kot yg se'patern dgn baju dak kecik ni, aku rembat la sekali. 2 tahun ko aku simpan baju ni menjelang nak bg kael besar. Sanggup tunggu 2 tahun... nasiblah kael je membesar, mak nye tidak.. Hahaha. 


4 comments:

Allene said...

wawa kurus... sangat jeles.... T__T

Syima Syaz said...

ceehhh awet muda lah katakan...
ada gak orang cakap u muda, i? huhuhu...mcm maid

Hana Soffelia said...

nangis dengar. kecik moleknya wa. Hana ni mcm tong drum. jeles oii!

Love Razila said...

Wawa, kite pon ada beli macam ni gak, sama dengan anak2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...