..::Wawa Yusoff::..: ..:Weekend 3 penjuru::..

Monday, March 17, 2014

..:Weekend 3 penjuru::..


Semalam... :)


Alhamdulillah... Allah masih meminjamkan mohd mirzal utk kami.. 

Semalam aktiviti kami seharian adalah jalan2 cari makan sempena birthday mirzal. 
Sg.Buloh - S.alam - Sunway Pyramid-

Asal nak ke foodsbury, tp tutup pulak ahad. So terus ke The Sumbs. Malas la nak update pepanjang pasal lunch kat sini. Kecewa. Foods sedap, sevis kecewa. Itu je bleh kata. Nasib aku tak baik semalam. Nasib korang mana tau kan?? Sila try, sedap dan murah. tak tipu. Eh, x mcm kecewa pulak kau ni??

Pastu pegi Sincerelybyushawls dah alang2 sampai sana. senang je nak cari butik nye. Mmg nak grab jelly sandals ni. Sebenarnye nak beli lebih tp nak try dulu. so semalam lepas beli terus pakai nak test punye pasal. haha. Selesa! seharian kat pyramid semalam guna kasut ni. Mmg nak beli lagi :)


Mikhael x memberi kerjasama yg baik semalam. Mcm x ketahuan je. Tak tau la ape yg x kena. dan kami pulak boleh lupe mebawak stroller... nah kau.. gagah aku pikul dia time tdo kat pyramid semalam -,-

Dek kerana lunch yg x best, aku kebuloq kat pyramid, sambar auntie Anne's pretzel 1 set Choc sticks & 1 set Sausage Cheese. habisssss kami makan. nampak nye bukan aku je yg kecewa lunch tadi.  Selesai terus ke airport bwk kael tgk aeroplane & sempat grab birthday gift utk mirzal. Mmg aku mcm ni... X pandai nak membeli hadiah, mmg tiap tahun aku tanye dia nak ape.. Tak romantik dan takde surprise.. Pujuk lah perasaan kamu wahai mirzal.. muahahaha =))

Sampai umah 6.30 ptg, keluar balik lps maghrib pi isi minyak kat petronas, ade mekdi. Elman memekak2 nak "men....nak men..." Bwk je turun kemain happy dia dapat main kat playground mekdi tu. Kemain gelak dgn kwan2, turun naik slide byk2 kali, ketawa kemain seronok.. Aku perati jeeeee.... Dlm hati panas, mak nye kemain jauh bwk bejalan main Ferris wheel bagai kat dalam pyramid tu, xde pulak kamu heran.. alih2 Mekdi playground kecik kangkang tu jugak yg kamu dambakan.. Errgghhhhhhhh >,<

8 comments:

Asz Miza said...

Wa daku da pernah makan kat The Sumbs da last week kot..time tu dah nak maghrib..slow gila mknn sampai..tp tastewise sedap n murah la..cuma yg dr fazley nye tu ape nama sucrasucre dia nye mini cake manisss sangat...hehehe..wei teringin nak p SBU tak sampai2 lagi daku..

n0rraslida alias said...

hihihi....comell.... Elman... "men..naj men.." ;)

Fiza Rahman said...

Cantik lah jelly sandals tu.

Love Razila said...

Ampon...xpernah makan kat tempat pelik2 macam tu. HEHEHHE, makan pon port2 biasa je...karang sorang x reti nak order karang sorang tanya sedap ke??jap2 lagi tanya pula...ape bestnya makan kat sini?? hah..letih jawap soklan je karang tu lom ada yang provoke x sedap tu. HAHAHHA

Wawa Yusoff said...

n0rraslida alias : Gitu lah dia kak.. pantang nampak mekdi.. klu x singgah dia ngamok..

Fiza Rahman : Cantik dan selesa. Next week nak beli lagi 2.. hehe

Rzila : Kami ni mmg suka terjah kedai makan.. cuba makanan.. hehe

Amal Salleh said...

wakakakak mcD juge menjadi pojaan hari kael hahaha

Mimy Hamid said...

sandal brand apa yang...mcm sedap je pakai

Wawa Yusoff said...

Amal : Memangggg... sakit pulak hati kite

Kak Mimy : Xde Brand la kak, tp klu akak bukak IG MissLily Shop dgn butik yg wa tulis tu byk sandal ni. selesa..