..::Wawa Yusoff::..: ..::Sarapan::..

Friday, March 28, 2014

..::Sarapan::..


 My 2nd Canister!

Kalau sebelum ni aku minum ESP sebab breastfeed budak cendawan, dan alhamdulillah kurang pada sebulan je lagi utk aku laksanakan hak dia. Dulu minum x disiplin langsung. 1 canister pun makan masa 2tahun nak habiskan. org lain 2bulan je. haha. Tapi kalini minum nak cantik, so mesti committed sepenuhnya..! Haa?? apesal..? menganga aku kata nak cantik?? bahahahahahahahaha!!!


ESP ni aku be dari Ummi Erna si putih gebu [LINK]
Siap dapat shaker warna pink dengan brooch comel lagi kat dalam tu. Hehehe. 
TQ erna, moga dilimpahi rezeki yg melimpah ruah :)
  
Semalam sampai je terus laju2 buat air pakai shaker shaklee ni. Tak niat nak promote ke ape, tapi ni ikhlas dari hati.. Klu shake pakai shaker shaklee ni lagi best sebab ESP betul2 hancur dan air mmg jadi lagi sedap sbb ESP tu sangat sebati. Bebola spring tu sangat membantu utk membancuh ESP. Semalam 1st time pakai shaker ni dan agak seronok jugak bila rasa air tu lebih sedap. sebelum ni shake pakai shaker biasa je.

Dan semua dalam entry ni adalah sarapan aku pagi ni. Haha. Ye, roti jala kuah durian, popia otak-otak dan Milo + ESP (bancuh guna air sejuk peti ais) Nyamannnn :)

Kat cafe ni ade 1 kedai suka buat kuah durian dengan roti jala dan setiap kali tu jugak mesti aku membeli. muehehehe :D



4 comments:

Aeen said...

roti jala n kuah durian..nampak sedap...tapi ain x reti nk makan kuah durian..hahaha..teruk kan..buah durian makan la..bila durian tu dah diproses jadi masakan ke ape..xreti nk mkn..heheh

Asz Miza said...

Wawa..sama la daku satu canister tu bertahun nak habiskan sbb tak disiplin..hhahaha..shaker shaklee tu kena beli eh...kalau pakai shaker yg lain asyik tumpah je..menyampah oi..

Wawa Yusoff said...

Aeen : Sebelum ni wa x mkn jugak kuah durian. wa baru start mkn dlm tahun ni jugak. bila dah try tu..haaaa.. jadi kemaruk! pantang nampak. haha :D

Asz Miza : Mmg sepatut nya kena ade shaker shaklee ni. serious best. Esp tu mmg sebati dan sedap sgt utk diminum

Amal Salleh said...

selamat berusaha hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...