..::Wawa Yusoff::..: ..::Assalamualaikum W.B.T::..

Monday, March 17, 2014

..::Assalamualaikum W.B.T::..

hye all.. :)

ketaq rasa sangat nak buat entry pagi ni pasal dah lama sangat tak nulis :p


Seperti yg diketahui, 4hb febuari aku selamat menempatkan diri di office baru. Nak terus2 aku update psl life kat sini mcm x logik la pulak kan. So...aku bg masa kat diri sikit utk biasakan diri dgn persekitaran.. Boleh kata tempat baru ni hadiah birthday (6.2.2014) yg best allah bg kat aku. Satu fasa kehidupan yg baru, yg lebih tenang dan senang.. Syukur :)

Dan harini dah sebulan setengah aku kat sini barulah boleh cerita... hehe. Alhamdulillah aku selesa kat tempat baru.. Kakak2 kat sini pun byk membantu.. Aku yg paling mude -ehem-

Harini upadate secara package :p


Nak aku cerita satu persatu mmg aku x daya nak recall segala. So, secara kesimpulan nye dari gambar boleh la aku simpulkan sikit2. One of the reason aku x update pasal mengesah kan Elman Mikhael warded sebab Rota Virus.

Pastu pulak kan pasal PC kat office aku ni masih x ketahuan pemiliknye (harini baru officially kat aku) tu yg aku baru dpt update panjang sikit. Sebelum ni aku share sbb dah terlebih staff kat opis. Gambar PC kat ats tu gambar last week. Pagi td sampai opis aku terus buat gerak gempur kemas meja, alih segala printer dan susun PC aku seelok yg boleh memandangkan akak ni dah pencen jumaat haritu.

Selesai urusan kat spital dan kael pun dah sehat kami sibuk kan family dah kat kampung pulak. 2,3 minggu jugak berulang ke seremban sbb nak buat persiapan. Alhamdulillah meriah dan sangat seronok. 3 Lucky draw kami menang. hehehe

So, harini utk warm-up itu jela yg dpt aku simpulkan utk beberapa minggu yg aku tak dapat update ni. Kael pun dr berambut sampai lah ke botak. punya lama aku x update! hahaha =))


3 comments:

Mimy Hamid said...

wa transfer ke or tukar co baru..godd luck wa

Aeen said...

All in 1 punya citer..senang...hehehe..

Wawa Yusoff said...

Kak mimy : Transfer kak. Tukar jabatan. Alih angin.. hehe :)

Aeen : iyer.....Tak daye nak buat satu2 tajukk... byk sangat tak ber'update :p