..::Wawa Yusoff::..: ..::KeRinduan::..

Monday, January 20, 2014

..::KeRinduan::..



Do u know how much i miss u sayang??

Penawar jantung dan ubat segala kesakitan.

Tak pernah aku tau kuasa seorang anak sampailah aku jadi mak. Kadang aku rasa bebudak ni sangat magic. Dalam keadaan tekanan mcm mana teruk sekali pun tgk diorang terus boleh ketawa. Kadang tu tgk gambar atau video je pun terus boleh senyum dan release all the pain. Ape tah lagi kalau dapat pelok cium.

Lepas tu kan, aku rasa korang pun mcm aku jugak. Nak2 nye umur anak yg baru nak besar gini, Yg mcm2 ilmu. Yg belum paham mana buruk mana baik. Of coz la kita boleh senyum je walaupun dia tumpahkan air kotak coklat dan meniarap atas air tersebut. Ko boleh ketawa lagi kan...

Lepas tu bila terlepas pandang dia dah taburkan bedak sebanyak2 nya sampai bila ko sapu bilik naik segala debu. Pon, ko boleh senyum lagi. Dan lagi best bila dia sesuka hati duduk atas perut ko siap henyak2 kesukaan padahal mak nye ni dah senak perut mcm nak menangis, tp ko still biakan jugak kan...

Tu aku kata budak ni magic. Ilmu guna-guna diorang hebat. haha :D

Kadang2 tu pernah ko tinggi suara marah dia, lepas tu ko sendiri menangis rasa bersalah. 
Ko rasa tak benda yg sama kalo ko buat kat laki ko gitu..?? 
ke ko kental je tggu kena pujuk..?? hahahahaha =))

ok.bye. entry xde motip. rindu anak punya pasal.


2 comments:

amal salleh said...

yup .. dorg y wat kt rs geram .. tp dorg gak y wat kita gelak .. hoo rindu anak gak~

nayfatimah rasyid said...

dah follow ;)
pls fpollow me back ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...