..::Wawa Yusoff::..: ..::Erin (..life after "i do") First Giveaway::..

Tuesday, January 28, 2014

..::Erin (..life after "i do") First Giveaway::..


TEMA GIVEAWAY


 Daddy and Baby Cool

SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini



************************************

-AYAH MITHALI-


This picture was taken on august 2013 when elman mikhael warded for the 1st time :'(

Setiap kali aku tengok gambar ni, TAKKAN pernah aku nafikan bawah Mirzal memang seorang ayah yang penyayang... SANGAT PENYAYANG. 
Both of us are so lucky to have him in our life.



4 comments:

Fiza Rahman said...

Good luck wawa. Sweet sgt gambar tu.

ayahmamilisa said...

touchingnye..so sweet :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

salam ziarah dari bunda..

amal salleh said...

alololo nmpk sgt kael mcm xlarat~