..::Wawa Yusoff::..: ..::Weekend & wedding::..

Tuesday, December 31, 2013

..::Weekend & wedding::..


Alhamdulillah dah selamat kawen dah kawan aku ni. [Groom]
budak ni yg terpaling sengal sekali dikalangan kawan2 :D

Kelihatan mommy so solo kan?? hahaha. Iyer... mmg aku solo pun. Mirzal outstation, aku plak tak mampu la nak bwk si bulat tu pegi kenduri berdua je. pulak nya tu nun jauh kat shah alam. Jadi nya aku post elman mikhael kat umah mak dan pegi satu kereta je with all anaks dara :)

Seeee....?? Mommy fe'feeeling anak dara sangat kan??? hakhakhak!! kasi can la.... Tp mmg haritu mmg aku amik peluang sungguh. Lepas wedding terus ke the curve menshopping sekejap, mujurla kan Outfit of the day sangat selesa. tak panas, kain kembang lycra pun sangat best nak bejalan sehari suntuk. Tak payah nak kepit bejalan tu. Kalau berkenan, kat Zalora [LINK] banyak. 


Kalau dah mak, tu...mak jugak. Nampak je anak kawan aku yg super cute mcm princess ni terus terkam. Pulak nya budak nya baik. diam je dia kena gomol ngan aku. di cium2 pun senyap je. Terasa mcm anak sendiri pulak baby girl ni, sepasang kaler kami. hehehe. Dah tu.......anak aku bujang, nak di pakaikan gaun kaler pink karang... choii..!

Ni harini aku tgh Survey Hijab From Zalora jugak. Kata nak masuk tahun baru kan, dan in shaa allah kalau ade rezeki dapat tempat kerja baru jugak dan semesti nya kalau boleh koleksi tudung pun nak yg baru jugak.. hehehe :)


6 comments:

NinaAz said...

selamat pengantin baru buat pengantin :)

Haslinda Sadiken said...

wahh..lin pun nak terjah juga zalora..x pernah lg skudeng tudung kt situ..

Love Razila said...

Really?? WAWA pindah mana pula ni??All the best kat tempat baru ye =)

Cik Puan Rara said...

wahhh mmg jd anak dara sungguh ni! hehehe

Umi Qi said...

kerlasssss mama elman nih tau...lawaaaaaaaaaaa

DHHassan said...

heppi wed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...