..::Wawa Yusoff::..: ..::Semakin bijak::..

Tuesday, December 10, 2013

..::Semakin bijak::..



1) Nak main wooden toy atas meja tp x sampai walaupun dah habis jengket
2) Amik kerusi yg agak jauh jugak dari meja. Angkat kerusi bwk ke meja
3) Cobaan nak panjat tapi x berjaya sebab gayat kerusi dok goyang x balance
4) Berjaya duduk walaupun mommy nervous tgk dari jauh asik mcm nak jatuh je masa nak duduk tu
5) Dapat main toy atas meja sambil duduk atas kerusi

Mommy tesengeh tgk dari jauh je! Sambil dalam hati mcm nak jerit pandaiiiii...!! hehehe. Semua buat sendiri. sikit pun x jeling kat mommy mintak tolong ke ape... Good boy sangat tau dia!!



Ini gambar 2 minggu lepas masa ayat outstesen. Sapa yg tgk IG aku taulah kesah gambar ni kan. Upah food utk duduk diam sambil mommy drive. Saje uploas sebab nak test watermark baru. kuikuikui. 

Nampak kan? kan..? kan...? ehehehe :)


6 comments:

Mimy Hamid said...

sel sel otak sedang berkembang tu hehe

amal salleh said...

nk mintk tlg bole? xpyh la tayang muke comel ni... sangtttt geram laaaa.. lagi2 tang nmpk lesong batu tepi tu.. klu nk geget pipi bole x? hahahaha

Misz Pinkie Winkie said...

bijakkk tau dia...lesung pipit tue buat dada ku bergetar..hihi..ayat kemain kan ;)

yUmiE AzuRa said...

pandaii la budak cendawan.. indipendant sgt ni..huhu

ctmah said...

hi abg encem!bilalah aunty nak jumpe si lesung ni lagikan..makin bijak dah iye ni..good boy sayang

Love Razila said...

dah buat tutorial ke??ker I tertinggal ketapi pasal tutorial ni?? nak watermark cute gak. HUHUHU