..::Wawa Yusoff::..: ..::Rezeki::..

Friday, December 27, 2013

..::Rezeki::..

Weekend datang lagi!

Di hujung2 tahun 2013 ni alhamdulillah rezeki melimpah ruah.. Syukur :)

Dalam pada mana ade org yg cuba menutup & merosakkan rezeki aku yang satu, Allah maha kaya, Allah maha kuasa DIA kurniakan aku dalam pelbagai bentuk rezeki yang lain, yg tidak aku sangka :)

 ok.cukup setakat itu. Yang pasti aku malas nak amik kesah org yg sibuk nak menjatuhkan aku, Sebabnya..... aku terlalu sibuk melayan orang2 yg sayangkan aku :)

ok.cop, Aku nak ucap thanksssss sangat2 kat korang yg perihatin pada kesihatan aku last week. dan utk pengetahuan alhamdulillah aku fully recovered selepas 7hari berhempas pulas dengan keadaan kegatalan yg hebat. Thanks sgt kat korang yg tanya kabar, yg bg petua, yg wassap, yg pm kat fb, yg komen kat fb.. Thanks!! sayangggg sangat kat korang!

 kan aku dah kata, aku terlalu sibuk melayan orang2 yg sayangkan aku :)

*******************************************
 Menambah koleksi :)

Semua ni aku beli dari :-
Awesome bento by HanaSoffelia [LINK]

Hana buat sale menggila last week utk clearance stok. Memang boleh kata penjimatan yg melampau jimatnya. Alhamdulillah, bertambah lagi koleksi bento tools aku.


Yg bawah ni free gift dari hana, tak payah la aku cerita. tp ade kesah la sebalik free gift ni. hehehe. TQ hana, moga hana dan keluarga juga peroleh rezeki yg tiada putusnya :)

Sandwhich Cutter & Food pick. Seriously aku jatuh cinta!
Rasa mcm nak terus buat balik umah time rehat tadi. hehehe :)


Dan yg bawah ni pulak Lunchbox Mike Wazowski dari kak mimy hamid. Dia offer aku dgn harga super murah sebab fayel takot dgn menatang ni :D

Elman masa aku tunjuk lunchbox ni kemain sengeh dia. siap cakap "amamam..amamam.." suruh aku bukak cover, sekali bukak kosong xde makanan dia bantai menjerit. -,-

 Dan setakat ini boleh aku katakan berbento dah menjadi ketagihan buat aku. 
kalau dari segi RM yg telah aku laburkan utk minat yg satu ini cukup aku puas.

Tadi tghari aku mesej mak ika, pengasuh elman mikhael :-

Nak cakap ape lagi?? Worth every penny :)


Semua bento collection aku dari awal sampai lah sekarang kat blog bento lagi satu ye.



6 comments:

Mimy Hamid said...

heheh aptb fayel tu penakut monster inc..kakmi bento dah ke laut

DYatie said...

Alhamdulillah murah rezeki Wa sekeluarga. Syukur. Allah Maha Adil kan Wa. Pasti akan ada nikmat yang Allah nak bagi pada kita bila kita diuji dengan sesuatu.

Sllu envy kat korang yang berbento ni. Kite tak pernah buat lagi. Kalau nak buat pun tak tahu bila. Huhu. Anak pun dah nak jadi anak dara. HewHewHew.

Chekgu Azrine said...

Sweet..wa tu

NinaAz said...

biarkan jeaa org tuu. doakan2 jelah dia supaya dia infap satu hari nanti. good luck sis!!!!

Tengku Fauziana said...

wawa, hanasoffelia, glazsliper la buat kita pn nk berbento tau..now dh pn start berbento..wlupun xterror lg mcm kalian..tp tgh belajar ni..hihih..
ana pn bila upload kt fb pic bento tu..de org tnya diaorg mkn k, abis k..tnya bs tu gak mkn ke yg ana bekal kn tu..bs dia kta dia mkn..cuma kadang habis kdang xje..huhuh

8nk tnya mne beli box lunch yg comey2 tu?

ctmah said...

bento dalam mimpi wa =( =(