..::Wawa Yusoff::..: ..::Giveaway : saya nak hadiah dari thaqif::..

Friday, December 13, 2013

..::Giveaway : saya nak hadiah dari thaqif::..


Follow blog ummi Thaqif -DONE-



Aku menjemput ekin jamal merangkap bakal besan (kahkahkah) utk join giveaway ni. Dan jugak Ctmah Rahim. Kot2 la zara reject kael kan....aku pinang je alisha si mata cantik tu!. hahahaha. 


Jawapan soalan cepumas yg diberikan -

Dak bambam Thaqif peha berketak ni lahir pada 4.20 pagi iaitu hari Jumaat bersamaan dengan 25 januari 2013
Si comel ini selamat dilahirkan di Hospital Serdang

***********************************************


Tak mudah nak bergambar dengan anak yg sedang membesar, jangan bajet anda boleh pose ala2 majalah. dan sila pasrah bila anda bukak album/Softcopy yg hanya kelihatan adalah gambar2 yg blur dek pegerakkan si anak taknak duduk diam..
TAPI, realitinya....Gambar2 begini lah yg akan buat kita tersenyum sendiri dan nak tgk banyak kali :)

Nama Anak : Muhammad Elman Mikhael bin Mohd Mirzal
Jantina : Kalau dah BIN ko rasa?? hahaha LELAKI of Coz :p
Umur : 1 Tahun 8 bulan

-Sekian-


6 comments:

amal salleh said...

hahahahaha majalah sangatttt tq mommy kael :)

n0rraslida alias said...

hihi.comel Elman! good luck Wa! ;)

ctmah said...

demi abg lesung, nnt alisha join yek..hehe!
good luck yang

Mommy_Cha said...

hahaha.
comel :)

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Petak Bunga said...

comel je.
x dapat lagi bergambar sekeluarga..
hu..hu
ada je halangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...