..::Wawa Yusoff::..: ..::15% diskaun utk Pembaca::..

Thursday, December 26, 2013

..::15% diskaun utk Pembaca::..


Hai korang!

Lame sgt rasa nya cuti blog eh. hehe. aku pi holiday dgn Family mertua. update kemudian la ek. Ni ada nak share sikit rezeki yg aku terima last week.
Ni nak bagi Diskaun kat korang pembaca semua utk beli tudung cecantik!


Aku suka sangt2 tudung kat sini, yg PALING utama ofcoz la sebab murah, dahla murah dapat pulak lagi diskaun. dan cantik2 pulak tu. macam2 jenis tudung ade. Ko ckp lah nak design mcm mana. Kat bawah ni few tudung yg aku sangat lah berkenan di hati.. 
Bawal Printed
Tudung Awning


Wide Shawl
Comel..!


Halfmoon.

Dan apa yang nak aku kongsikan kat sini Diskaun 15%  untuk korang yg berminat..! 
Gunakan Kod Baucer ni utk dapatkan diskaun tau!

ALP2013

Percayalah, Penjimatan berganda untuk korang semua!!! :)


1 comment:

puan.mila said...

mila pun dpt iklan ni dri tdung2u..tp tak myempat nak wat entri..