..::Wawa Yusoff::..: ..::Takziah dan Tahniah::..

Tuesday, October 22, 2013

..::Takziah dan Tahniah::..



Al-Fatihah untuk Ahmad Fuad bin Darus yang merupakan sepupu Mirzal. Telah kembali ke Rahmatullah pada Jumaat yg lalu ketika Asar [LINK]

Dalam pada itu, Tahniah kepada Myza yg juga sepupu kepada mirzal telah selamat diijabkabul kan oleh ayah nya sendiri di PD pada jumaat hari yg sama selepas asar. Dan juga kepada adiknya zaza yg diijabkabulkan pada keesokkan harinya (sabtu)

Hanya Allah yg tahu perasaan si pengantin ketika sedang sibuk bersiap menjadi raja sehari, dikhabarkan tentang berita kematian sepupu rapat nya.

Susah aku nak buat entry kali ini, nak buat entry seronok pengantin baru rasa tak patut. Nak buat entry tentang arwah pun rasa tak kena. 2 keadaan yang telah Allah rancang utk semua ahli keluarga ibu mertua aku. Hebat dugaan Allah buat mereka.

-Takziah dan Tahniah-

************************************************************

Hai!

Diam tak diam, rupanya dah tamat tempoh utk giveaway ye?? hehehe. Alhamdulillah aku terima penyertaan yg cukup utk buat aku seronok dan rasa mcm nak buat lagi.

 Bagi aku dalam masa utk aku baca satu2 entry korang dan bg elman masa untuk mencabut pemenang yg bertuah. Sabar tau :)



**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

6 comments:

Love Razila said...

Huaaa...xsempat nak join. HUHUHU

* nak minta permission crosh ur blog buat link from my blog, nak share resepi yer...biskut butter yang superb sedap =)

Wawa Yusoff said...

Sila kan Razila :)

Chekgu Azrine said...

Al fatihah


Dan tahniah jgk

Mimy Hamid said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaa ada buat entry tapi tak link blog camana wawa....huhuhu...

p.s takziah n tahniah

Wawa Yusoff said...

kAK AZRINE : tq kak :)

Kak mimy : Next time kak..next time. akan ada lagi :)

Cik Puan Rara said...

aku pulak yg x sbr nk tgu pemenang.cane tu.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...