..::Wawa Yusoff::..: ..::2 orang kawan baik::..

Thursday, October 10, 2013

..::2 orang kawan baik::..

 ~Kesayangan~

Kael dgn Mirzal mmg kawan baik. kadang2 pun kawan gaduh. kadang2 pun sampai sakit telinga aku dgr diorang begaduh. yg kecik nak ikut ckp dia je, yg besar pulak taknak mengalah. arghhh >,<

Kami klu pi amik kael kat umah pengasuh, mirzal mesti buat2 tdo. nnt si kael akan jerit2 la panggil "..Aaa...Aaaa..." (A je boleh sebut. Yah nya tak lepas lagi) erkkkk. 

Gambar 1. 
Dia syg ayah dia. mmg kael tiap kali suruh kiss dia akan bg pipi kat org, ataupun dahi. bukan dia yg kiss org tu.

Gambar 2. 
Ayah dia still buat2 tdo lepas dia kiss tu, dia usap pipi ayah dia kiri kanan sambil panggil pelan2.. 

Alalala...comel sangat ok. aku yg tgk ni ha terus je nak drama touching. wakaka. Dah besar rupanya si bulat aku ni. Pagi td dia bgn pukul 5.00 am. mintak tgk Video kat tab dia. mmg tab ade je kat sebelah bantal sebab sebelum tdo mesti tgk video seround,dua. Celik je mata pukul 5.00 am tu terus angkat tab letak atas perut aku. 

Sekarang ni cerita fav Wreck-it-Ralp. Dah tak tau berapa kali repeat. kami ni mmg takde peluang nak tgk cerita lain pun. kot kalau nampak iklan ade cerita yg best nak tayang cepat2 setting record. boleh kata mmg kami agak ketinggalan la bab2 drama tv ni.Memanjang asik tgk yg record je. Aku rasa klu Decoder PVR tu mcm DVD dah lama jahanam :)

Eh, ada yg belum tau ek pasal Bento Blog aku. ada yg emel tanya kenapa lama tak buat bento. Alahai dear, prihatin nya awak ye. Bento ada..alhamdulillah masih ada kederat pagi2 siapkan bento kael.. Cuma tak sumbat kat sini dah..

kalau nak tgk Bento boleh cek kat Bento Blog aku ye yg [INI]. 
Terima kasih sangat2 :)






**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

5 comments:

Mimy Hamid said...

bento dah ada link lain..huhuhu tgk ig hari hari tau

mama ila said...

hehehe...comel jer..manje2 ngan ayah yer kael =)

e k i n ♥ y u s r i said...

kael, ngan mak mertua nie xnak manje ke?
hehehe

mommy.aisy.hana said...

Sejuk mak tgk anak n ayah cmtu kan....

Liyana said...

alolo comelnye kael dgn ayah dia...

x menahan baca komen ekin... hehe