..::Wawa Yusoff::..: ..::Nak buat review produk jap lagi::..

Thursday, September 19, 2013

..::Nak buat review produk jap lagi::..

Hai..!

ok, selesai untuk giveaway. [LINK] aku harap ramai yg join. tak susah pun kan. just sediakan je bekal anak korang. bukan aku nak nilai pun bento korang tu. ape yg aku nilai SLOGAN korang. BUKAN gambar BENTO.

kang ramai plak buat muke pelik. Tak kesahla korang buat benben ke, bentan ke, bentot sekali pun, just upload dan join dengan SLOGAN yg menarik. itu je aku nak :)

harini takde bento sebab aku kepenatan melampau. Elman kerap bangun minum malam tadi. Haritu aku dah review pasal Qaseh Junior kan??  [LINK]


ok, nanti aku nak reveiw pasal Qaseh Adinda pulak. kemain nama. feminine sangat. hehehe. 

Aku jatuh cinta dah dengan Produk Ana Qaseh ni. sebelum tu, moh ler kite pegi makan dulu :)




**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

2 comments:

Cik Puan Rara said...

amboii~ bekasih2 ye.

hazlina azmi said...

Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...