..::Wawa Yusoff::..: ..::GIVEAWAY : Bear & Rabbit Rice mold and cutter::..

Saturday, October 19, 2013

..::GIVEAWAY : Bear & Rabbit Rice mold and cutter::..

-STICKY ENTRY : SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY-

BARANG BENTO MURAH : [LINK]



Hadiah Bernilai RM 45.00!!


Bear & Rabbit Rice mold and cutter

Aku buat Giveaway ni melalui dua cara. Facebook dan Blogpost. 
Pasalnye aku bukak untuk semua yg berminat. SEMUA :)

Kaedah Blogspot

 Cara - Cara nya :-

1. Buat 1 entry bento anda, MESTI ada gambar bento. tak kira lah mcm mana pun rupa, JANJI ADA
2. Lengkapkan Slogan... 

Saya amat memerlukan Bear & Rabbit Rice mold and cutter KERANA.......... 
[Korang boh la ayat panjang mana pun]


Syarat Penyertaan :-

1. Pastikan anda2 semua telah mem'follow blog baru aku : [LINK]
2. Pastikan ade banner giveaway 
3. Make sure korang buat sticky entry sampai tarikh tutup. senang aku nak baca. 
(malas nak scroll jejauh. hehe)
4.Sila tinggalkan Blog Link Korang kat ruangan komen

---------------------------------------------------------------

Kaedah Facebook

 Cara - Cara nya :-

1. Buat 1 entry bento anda, mesti ada gambar bento. tak kira lah mcm mana pun rupa, JANJI ADA.
[Guna kaedah Note]

2. Lengkapkan Slogan... 

Saya amat memerlukan Bear & Rabbit Rice mold and cutter KERANA.......... 
[Korang boh la ayat panjang mana pun]

Syarat Penyertaan
1. Share Blog Baru aku kat Wall korang  [LINK]:)
2. Pastikan korang share Note korang tu kat wall dan Highlight
3. Sila PM aku korang punya Profile dan Note kat [SINI]
[make sure NOTE korang tu public. kang kalau private aku tak boleh nak baca pulak]


************************************

Pemilihan pemenang :

1.Aku akan memilih 5 Calon pemenang berdasarkan SLOGAN yg paling kreatif.
2. Elman Mikhael akan mencabut SATU pemenang yg bertuah


PASTIKAN ANDA MEMENUHI SYARAT PENYERTAAN

Sila war-war kan..!


SELAMAT MENCUBA..!!!

TARIKH TUTUP : 19 oktober 2013 : 11.59 malam

 



**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)

 

17 comments:

SweetLikeWhat said...

wahhh..boleh cuba nihhh..

eydafaizal said...

rajen sis buad giveaway neh .. nak join tapi ida tak rety buad bento2 neh .. hehee ..

~ NANA ~ said...

bestnya!!! kalau rajin nak join gak la :)

D Yatie said...

Tak pernah ada bento. Sadis! Hahaha.

glazsliper said...

Akk pon lama dah x buat giveaway. Nti akk pon nak buat gak lah :)

mizzura said...

alamak kalo dpt nanti rajinkah daku membuat..(eceh belum join dh bajet mng)

Cik Puan Rara said...

vahhh elman pon nk cabut gak.hehehe

m@m@yAyA said...

yeayeay nak join GA nie..
jenuhla nak kena korek laci balik cr bento2 yg terperap basi lam elmari..huhu

tapi demi GA nie sgup jer..

Nadt said...

nakkk...nakk join gak. tapi apa tools pun tarak. xpela, bentan pun ble join jugak kan. tengok la kot esok ble bangun kol 6 pagi ble la buat.hoho..

cikpuanputeri said...

baru baca dah tamat dah.hehehhe

amal salleh said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa blom pnh berbento hukhukhuk..

Nadt said...

nah wawa..entri pertama bentoku..hoho

http://sayepunyebelog.blogspot.com/2013/09/ga-bear-rabbit-rice-mold-and-cutter.html

SyimaSyaz said...

nak join na join

Aty_Fared said...

Nak joint...!! Tak pernah sekali pon buat bento tuk qaleef...cube gigih kali ni...gud luck tuk diri sendiri...hahaha

YanaUjang said...

waaaa!!! kita dh buat entry...cekidautttt!!

http://ctliyana86.blogspot.com/

harap boleh menang...yeyy! ^_^

e k i n ♥ y u s r i said...

dah join jugak
saje mencube naseb
huhu

http://queen-of-colors.blogspot.com/2013/10/giveaway-bear-rabbit-rice-mold-and.html

WaWa_EzRiLL said...

lama xsinggah sini.. bukan sini je..blog sendiri pun jarang2 da nak update.. huhuhu now nak baca entri yang mana tertinggal... miss u