..::Wawa Yusoff::..: ..::Bento Tools Murah::..

Sunday, September 22, 2013

..::Bento Tools Murah::..

Assalamualaikum.

hari ahad yg suam2 sejuk. nak hujan tidak, panas pun tidak. sangat nikmat!

ade yg pm nak join giveaway bento. tp tak tau mcm mana cara, yg ade tau cara takde tools pulak.

Alahaii korang ni... jangan la serious sangat.. aku buat giveaway ni nak bg hadiah je pun sayang oiii... bukan contest hadiah dari mana2 penaja pun. aku keluar duit poket sendiri je ni ha :)

Simple2 sudah, amik mudah je pasal giveaway aku ni. tak mo la sampai tak join dengan sebab2 yg tak seronok aku dengar. join eh? tau.. Kan aku dah kata, aku tak nilai GAMBAR BENTO. aku NIlai SLOGAN korang..

Ok, meh nak bagi pandangan luas sikit. korang jangan la fikir yg bento utk anak je. TAK. bento untuk semua. kalau korang nak buat bento untuk husband, pun boleh. Rilla selalu buat ape, lepas tu bento tak semestinya bekal anak2 korang. Boleh jadi jugak makanan cute mute yg  korang hidang kat anak korang..

Tak syiok la ade yg kata... "alaa..nak join.. tp barang xde satu pun.. takpelah.. takde rezeki saya" u know who u are :)

No sayang... no... bento is not about tools. It's about the food itself :)

ok, terlanjur dah bercerita ni, meh jenguk bento tools murah kat Chomey Cheeky
Percayalah, sangat murah. 

aku beli ni RM 28 kat bento wonderland. Tapi kat Chomey Cheeky RM 15 je u olssss.. Berbaloi..!

Kat bento craft Rilakkuma Collection memang superb mahal wey  harga. Tak caya boleh tengok  SINI. Cookie cutter dia je RM 39, ko tgk kat Chomey Cheeky baru RM 7.50 je korangg... Barang yg sama, brand yg sama produk yg sama.

ok, malas nak cerita banyak2. korang survey la dulu ye. Budak cendawan tgh tido. bahagia nya rasa dapat update blog time weekend. Last aku update blog time dalam pantang kot. hahaha

Sekian Terima Kasih



**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

5 comments:

mrs kayrul said...

geram tau tengok tool untuk bento tue....semua comel2...

Rilla said...

Gituuu, sebab dah ada nama daku, kena join ni, hahaha. Jap malam ni nak mimpi slogan, hahahah

just azura! said...

hello! i singgh sini! comelnye set bento! rasa macam nak buat unutk diri sendiri pun ade.

SyimaSyaz said...

tq wawa... nak try terjah

Mimy Hamid said...

baru start bento weekend heheh..leh ke tu join