..::Wawa Yusoff::..: ..::1st Giveaway after 4 years::..

Wednesday, September 18, 2013

..::1st Giveaway after 4 years::..

 Assalamualikum mommies and fellow readers :)

Terima kasih sangat kat korang yg selalu dtg jenguk blog ni. Dan utk bento 2,3 harini aku tak update kat sini dah. utk Bento aku dah keluarkan ke satu blog lain yg aku create khas utk bento sahaja. taknak serabut2 sumbat segala cerita kat sini. kalau sudi nanti korang jenguk2 la ye.

dan untuk presenting blog baru, aku teringin sangat buat GIVEAWAY, bukan teringin lagi dah memang nak buat pun. Hadiah pun dah ade. Bento gadget yg baru aku beli malam tadi. semuanya khas utk blog bento aku.

kalau dah blog bento, confirm la entry korang nanti mesti yg berunsurkan bento tau? barulah sesuai dengan hadiah nye. Aku harap korang sudi lah join ye...

Bento dah jadi hobby baru yg sangat aku suke. nak dekat setahun dah pun aku berbento dan masih lagi rasa seronok dan puas. Dan yang paling buat aku seronok bila ramai yg PM, emel, wassap dan segala bentuk mesej tanya aku mcm2 pasal bento dan nak join sekali. seronok sangat tau! Aku pun masih "baby" lagi dalam berbento ni, banyak lagi aku kena belajar, banyak lagi kedai aku kena terjah utk kumpul gadget. kalau dah kata hobby semuanya jadi seronok,  Mirzal pun support je aku buat gini. tapi bila aku nak buat kan dia bento, taknak pulak. 
malu le tewwww. LOL


 Akan di umumkan nanti..!

Korang join tau!

Aku jemput semua dan sesiapa sahaja yg berminat!



**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

yeay!
confirm ekin join tau besan...
semangat nak berbento berkobar2

Cik Puan Rara said...

Rara nk join.skrg dh kumpul sket2 utk princess.hehe sonok kan.suami pon mmg bg semangat.ewahhh dh mcm nk masuk af lak.hahaha

Umi Qi said...

Waaa nak join...cm bestttttttt weeeeeee tp Umi Qi bukan baby...masih embrio nak reka2 bento comel2 hehhehe pliss help me mama heheh

amal salleh said...

yeay2

Love Razila said...

Alah...kite pernah buat sekali je bentu tu pon x blogkan sebab malu...xcomel pon. HUHUHU. tunjuk kat IG je =(

Nak joint gak tapi...emmm harapanlah kot sebab x reti nak bento...ape kata awak buat kelas bento, saya nak register,...

glazsliper said...

Mcm blog akk dolu2 psl collection skrg dh psl bento je. Teruskan usahamu itu

ctmah said...

saya saya saya!hehe