..::Wawa Yusoff::..: ..::Tak jumpa mood kerja.Kat mana ntah::..

Wednesday, August 14, 2013

..::Tak jumpa mood kerja.Kat mana ntah::..

Assalamualaikum..kum..kum..

Mood pergi kerja harini semata nak sembang pepuas dgn kengkawan sebab ramai yg dah masuk opis. Tapi kan..kan kan.. sampai meja kerja melambak rupa nya, mau nye tak kan seminggu sebelum raya tu aku takde kat opis lama, dengan kael warded bagai. So bukak PC nak cargas tetibe terbukak www.blogger.com pastu ter log in ter'click pulak create new post. acaner tu?? kahkahkah!! hawau sangat perangai aku rasa.

gua stress..! mood raya masih menyelubungi diri tp diri di tempat keje..! #intanmirzal #ootd #aidilfitri2013 #7syawal
/div>
saje je try embed code dr gambar instag. eh korang klu nak quick update pasal elam mikhael rajin2 lah jenguk instag aku. add sajer. tp nanti jangan boring pulak klu aku asik up gambar je. Ni nak ckp terus terang ni. aku mmg tak jumpa mood kerja lagi pasal nye mood raya aku kemain membuak2 sebab weekend ni nak balik rumah MIL raya kat sana pulak. kalau dengan MIL mmg baru sakan beraya sebab MIL ade 13 org adik beradik, so mmg pusing satu negeri sembilan carik sedara, sikit lagi nak terkeluar sampai negeri 10. punya nak bgtau ramai sedara MIL aku. ehehehe. mcm tak kelakar pulak nak gelak.

Raya ni mirzal ckp terus teramg dah kami mmg susah nak bejalan raya dalam erti kata lain masa kami sangat terhad sebab akan bizi berulang ke umah MIL utk persiapan perkahwinan adik Mirzal. sesiapa yg kat area seremban, sikamat, ampangan or mana2 yg berdekatan meh ler jemput dtg ye. Kalau sempat in shaa Allah dpt la aku melayan korang elok2. Harap sangat si kael bg kerjasama dengan baik dan sepenuhnya.
ini semalam, kemain pakai tudung bertingkek2. Mirzal yg  belikan. aku tak minat tudung gini sebab rasa muka mcm kembang dan feeling mak2 sangat (walaupon...) tapi pakai jugak la. kang kalau tak pakai tak dapat tudung baru lagi. tp dah ckp awal2 dah, klu nak belikan tudung jgn yg tingkek2 gini. tak berkenan. dah tu dia ckp plak mcm ular senduk tgh kembang kepala pasalnye muka kecik tetibe ade kembang kat leher segala. dah tu pegi beli kenapa??? grrrr >,<

sekarang ni aku tgh cube mengatur balik keadaan hidup. dan cuba nak back to normal rutin aku dulu2. sebab sekarang ni sejak puasa semua nya berubah.lepas tu sejak balik rumah haritu semuanya masih kelam kabut. dengan keadaan rumah masih tak berapa nak kemas, ni dah nak kalut utk kenduri bagai. in shaa allah pelan2 kayuh. aku rindu nak berbento tp tu la aku ckp tadi, aku tgh slow2 membentuk balik masa dan kehidupan aku mcm dulu2. Kael plak sekarang ni dah suka makan so aku dah seronok plak nak bento kan mcm2 utk dia. in shaa allah akan aku uasahakan semua nya kembali normal atau lebih baik..


baju dalam beg ni pun tak habis unpack lagi, dah kena repack balik utk weekend ni. acaner la tak fengsaaannnn

Ni nak mintak maaf la sesangat kat korang yg invite kami open house, house warming, birthday party.. maaf sangat2 kami mmg tak berkesempatan nak menjengah majlis korang. masa kami sangat terhad utk segala urusan. in shaa allah kalau ada kesempatan kami sampai tapi kalau tak dapat harap korang tak berkecik hati. mlm tadi nak pegi umah yong pun tak dapat sebab petang semalam ke rumah mak utk beberapa urusan, maghrib tu sampai rumah kael dah bantai lena. Korang pun klu nak dtg rumah aku alu-alukan sangat2 tp makesure kasi tau sehari awal. kalau korang terus terjah je mmg aku hidang air jela, kuih raya pun tak sempat masuk balang lagi ni. hahahaha. *malu tutup muka sambil geleng2  manja*


**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

6 comments:

mama ila said...

selamat hari raya..hehehe..amboii..banyaknye beg... ila pun harini da start keje..huhu..mood keje pun xde..asyik duk baca n3 kengkawan blogger..hehe

Umi Qi said...

Satu je umi QI mohon....wpun x dpt hadir mana2 event....

Tp event besday Qi dtg lah ye wawa...nk jumpa mikail...

31 Ogos 2013 - di MCD KEpong....tggu offcial invitation ye....yayyyyyyy!

Chekgu Azrine said...

Kemain lagi sibuk ye sis..akk baca pun trs rasa eh..busynya sis..ngee

Selamat hari raya sis..

Liyana said...

seremban ktne wa? nk dtg.. hehe #muketakmalunakdatangorangtakajakhaha

D Yatie said...

Hehehe.. waaa.. kite still cuti lagi tapi nt Isnin depan mesti gila lemau. Haih!

Fiza Rahman said...

Next week baru mood mari kot ☺☺

Tu baru bag utk 3 org. Mcm daku ni, packing & unpack utk 5 org. Fengsan nak mendobi dan melipat kain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...