..::Wawa Yusoff::..: ..::Resepi Pizza utk dak cendawan::..

Thursday, August 22, 2013

..::Resepi Pizza utk dak cendawan::..

Jangan tertipu dengan tajuk! kahkahkah!


#bentoelmanmikhael filled with panda pizza, sweet corn, cheesey sausage, fruits and baby bite ;)

malu hoi org mintak resepi! tapi boleh la nak bagi share. kadang tu org nak buat mcm nampak susah kan padahal..... kekeke

baiklah..
Roti gardenia sekeping,
sos tomato tu sapu je atas roti
rebus sosej dlu kasi masak pastu potong2 susun atas roti
pastu parutkkan cheese.

masuk dalam oven/pemanggang ajaib dalam 10minit nak kasi cheese cair.
Siap!!


Kalau nak pure organic, guna tomato utk buat sos, aku malas..! dah pepagi buta tu baru tepikir nak buat pizza daya mana wey aku nak potong masak tomato bagai. 





**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

5 comments:

Cik Puan Rara said...

sos tomato tu umur bape dh boleh bg eh wa? tp dak cendwan dh boleh mkn sos cili kan.tahan pedas eh dye/.

Aty_Fared said...

waaaahhh...pizza pon boleh yer di buat bento comel2 macam ni...rajin tol wawa...:)

glazsliper said...

Anak akk kalo dpt 4-5 keping abis gitu je. Sedap wooo sos tomato lebih hehe

ct kektus said...

comelnya bento akak ni. hihii :)

Love Razila said...

Bagus...simple je boleh try ni. HEHEHE