..::Wawa Yusoff::..: ..::Lunchbox UpinIpin & Angry Bird::..

Tuesday, August 27, 2013

..::Lunchbox UpinIpin & Angry Bird::..


tajuk tepat..!

kalau dah tajuk pun senang nak paham, buat ape aku citer pepanjang ye dak??

ok, ni la gambar lunch box nye. comel kan? elman mikhael sangat suke upin ipin! aku jumpe lunch box ni kat mydin. aku penah tgk schoolmate aku shinawann ade lunchbox ni, tp tak pernah terpikir nak carik sebab sg.buloh xde mydin. kalau ade nun jauh ke USJ sane hah.

Tapi nak kata dah mmg rezeki anak, last week jenjalan dengan awon, dengan mak pg My Mydin kat Saujana Utama tetiba terjumpa lunchbox comel ni. terus aku sambar 3! comel sangat. Murah pulak tu. dan yang penting BPA Free. Angry Bird RM 8.90, Upin ipin (large) RM 6.90, Upin ipin (small) RM 5.90. haaa...murah kan?! ade sekali dengan botol air dia tp aku tak beli la. kalau elman mikhael dah sekolah maybe aku beli jugak botol air dia. sekarang ni klu minum air kosong mmg dia ade satu botol aku tinggal kat rumah umi liza utk dia pakai hari2, biasanya klu dah 6-7 bulan cenggitu nnt kak liza akan bgtau utk anta botol baru, tukarkan.

dan harini..!


Taraaaa...!!!
#bentoelmanmikhael filled with fried rice, ayam kepsi, popia simpul and chilli sauce for dipping. mommy x berapa sehat. but alhamdulillah much better than yesterday ;)





P/S : ade banyak entry nak up, banyak cerita nak update, banyak gambar nak upload. tp tak sempat nak buat semuanya... nanti ye, akan aku cerita satu per satu. nak bujat keje dulu. chow! 

**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

2 comments:

Cik Puan Rara said...

hehehehe jd lah wa.ada jugak entry.dh sihat ke?

ayahmamilisa said...

salam wawa..aritu jumpa wawa first time kat umah aty..kecik comey je wawa ni :) macam anak dara lagi..hehe..elman pon comey cam mak dia..:)
wawa ingat dd (ayahmamilisa) lagi tak?
yang ada email and sms wawa tanya pasal bento and resepi tu..hehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...