..::Wawa Yusoff::..: ..::ID number cosway, aku halal utk korang::..

Tuesday, August 20, 2013

..::ID number cosway, aku halal utk korang::..

selamat pagi malaysia..!!

kasik can la berpatriotik sikit. tak lama lagi nak 31 ogos dah kan :)

tau kan last week aku balik umah MIL. raya kat seremban kan? pastu aku dah ckp nak sambung cerita pasal raya kat sana kan? ok, sebenarnye TAKDE cerita raya. later aku cerita kenape. sekarang ni aku nak kasi tau, aku ketawa pagi2 dek kerana post ctmah

click to enlarge.

dan disini aku nak kasi tau kat engkorang la kan. kalau ade sesape nak membeli barang cosway, boleh je guna ID number aku. Aku halalkan ok. Korang membeli dapat 50% diskaun mcm yg ctmah cakap tu.

nah ID number
VPM754405

aku tak dapat untung apepun, paling2 pun dapat point je utk redeem barang. sekali lagi aku nak bagitau. SESIAPA sahaja yang nak beli barang cosway, aku halalkan korang guna ID number aku. by the way, tolong ingat kan aku yg card aku ni akan expire 31 ogos sok! haha. kalau tak dek kerana entry ni mmg tak la aku nak jenguk tarikh expire. kekek :p

ok, nak pi kat draft nak mempublish mana2 yg patut :)



**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

depan umah ekin ade cosway
*tetibe

Cik Puan Rara said...

boleh lah shopping lepas ni.xyah dh pk pasal id.hehehe

~ NANA ~ said...

boleh la pinjam...hihi :p

Fara Atiqah said...

cosway ada jual digital scale kan? #tetiba #random

hihi slm perkenalan.. :)

D Yatie said...

semoga Allah membalas jasa wawa.. :)