..::Wawa Yusoff::..: ..::yang Kedua masih bertiga::..

Tuesday, July 2, 2013

..::yang Kedua masih bertiga::..

"Selamat Ulang Tahun Sayang......"
-imran ajmain sangat-



Alhamdulillah..
DIA....
Seorang suami yg penyayang tp malu nak tunjuk.
Seorang suami yg sengal tp cukup membahagiakan.
Seorang suami yg kuat menyakat tp aku rasa hilang bila dia outstesen walaupun 3 hari..
Seorang suami yg suka buat sepah tp sangat membantu dlm menguruskan rumah tangga.
Seorang suami yg bukan meluahkan kata sayang mahupun cinta tp dia sediakan segala yg cukup utk aku dan keluarga.
Seorang suami yg suka sakat anak sampai menangis tp dialah yang anak carik tiap kali bangun tido

Kerana dia aku belajar menghargai apa itu cinta,
Kerana dia aku mempunyai kesabaran yang tak pernah aku ada, 
Dan kerana dia aku menjadi ibu kepada anak-anak nya.



Mohd Mirzal b. Mahadi...
 insan yang tiada sempurna nya yang telah Allah kirimkan kepadaku utk menutup ketidak sempurnaan yang aku miliki.

*************************
Happy 2nd anniversary to us!
Utk anniversary week..kali ni aku unprivate semua album kawen aku. Open to public. yg tak friend ngan aku nak tgk pun boleh.. silakan... Saje layan kenangan.. haha 


Boleh tengok sini kalau mau. tak mau takper.. aku offer jerrr.. kikiki.




**Kalini entery panjang sket la dari last year..[LINK]


**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

17 comments:

ayahmamilisa said...

happy 2nd anniversary wawa and husband..
smoga bahagia hingga hujung nyawa bersama2 anak2 tercinta..
p/s:dd n husband nye anniversary pun bulan julai ni gak..8 july..:)

Cik Puan Rara said...

sedih lak baca entry ni.imran ajmain tu mmg lagu kami masa bercinta.tragik sgt lagu ni.

hee, neway happy anniversary buat wawa n suami.moga kekal ke akhir hayat!

Hana Soffelia said...

sweetnya Wawa...

cikpuanputeri said...

Weeee lagu zaman2 cintan cintun dulu. Hehe. Happy anniversary wawa!!.

MimahAjil said...

selamat menyambut hari cinta yg ke-2 wawa dan hubby...semoga berkekalan hingga syurga...pasni adik untuk Elman ye...:)

Aty_Fared said...

Selamat hr ulangtahun for both of u...semoge kaseh kekal hngga ke syurga...insyaa Allah..:)

puan.mila said...

Wahh trsentuh baca entri wawa..hepi annversary for 2nd..moga kkal bhgia smpai jannah..amiinn

Love Razila said...

happy aniversary dear ... semoga jodoh berpanjangan n happy for ever =)

Mimy Hamid said...

happy annivesary yang kedua...semoga bercambah lagi kasih sayang ye...lain benor muka mirzal kawen mcm budak dh jadi bapak lain

Aeen said...

happy anniversary yg kedua wawa....semoga berbahagia selalu... :)

Wanie Boahari said...

happy anibesry wa..semoga ikatan perkahwinan wa n suami sampai ke Jannah..

JunAina said...

Tahniah dan happy anniversary...berbahagia sehingga akhirnya.

cheQmOomOo said...

:)

D Yatie said...

happy 2nd anniversary wawa.. semoga berbahagia sampai ke syurga. InsyaAllah.

~ NANA ~ said...

happy anniversary wawa! semoga rumahtangga yg kita bina kekal sampai syurga...aminn

ctmah said...

happy 2nd anniversary wawa n husband. bahagia till jannah..amin

Norlidawati Jaafar said...

ai
saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com