..::Wawa Yusoff::..: ..::Main update2 blog::..

Wednesday, July 24, 2013

..::Main update2 blog::..

hoi. korang tgh buat ape ha?
aku tgh update blog.. hahaha! ntah ape2 tu pun nak gelak

sebelum update blog aku baru je mensettlekan kerja mendeko raya kat opis ni ha. xde lah membantu sangat pun. bebudak tu je yg buat semua. aku tukang tgk, tukang komen, tukang kritik. Tp dorang x marah pun, tp x taulah dalam hati kan.. mamfos la ko wawa dorang taknak geng. Ala, tak heran sekarang kan time puasa. Lepas ni geng la balik... kekekekeke :D

Ni saje ajak sembang petang pasal nak ngabiskan masa tunggu pukul 5. Nak google carik resepi mcm malas. Nanti feeling mak2 sangat asik nak men'google resepi je. Balik kang ku balun jela ape yg ade kat dapur tu utk di tenggek. Semalam mmg surrender takmo masak. Aku suruh mirzal masak dia malas.. ciskek betul. sudahnye meredah bazar la semalam. Lepas tu kan.. ermm.. kitorang terlajak buka puasa! haha. mcm hareee je telajak buka. org selalu telajak sahur. Betul wey... sebab kan semalam 2,2 org pun mmg kepenatan yg amat. Yg aku ni nenenkan si elman, dia ngantuk kemain aku pun lelap sekali. Si mirzal tgk tv kat depan. Ntah kenape dia kejut aku hari dah gelap sekali tgk dah pukul 8. Tesengeh2 kejut aku bgtau dah azan pastu dengan makanan bazar semua tak keluar dari plastik lagi.. aduiaii nye puun... terok bebenor wey semalam!

ok, nak kemas meja, nak balik...!

jap3, ni keje time boring tadi kasi ilang ngantuk.


k, Baiiiiiiii..!



**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :) 
 

9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

eh,samelah muke mirzal ngan putera tue
hehehehe

yUmiE AzuRa said...

oo bru tau mirzal keturunan diraja rupanye..hahaha

ayahmamilisa said...

hehe sama tapi tak serupa ye wawa :)

Chekgu Azrine said...

Lor..terlajak buka puasa tu jarang berlaku sis..hehehe..kelako

Erna Nordiana Zamri said...

style la gambar ni. hehehe

SyimaSyaz said...

2-2 tengah azankan baby ek...hehehe

haa wawa, adik i dulu selalu terlajak berbuka.pastu bgn angin kus-kus.nyampah i..
pastu since tu kitorang nak gerakkan dia kena cakap 'oii dah malam, kau tak berbuka lagi'.. baru blh bgn...

Cik Puan Rara said...

ewahhhh sama lak pic tu yek.hhehehe

Umi Qi said...

hahahha terlajak puasa? hehhehe kelakar lah korang

Aty_Fared said...

Hahaha..terlajak bukak pose eh....siap pukul 8..tp ok ar..cer bayangkan sedar2 dah imsak....hehehe..haru....; p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...